Bambulová
Včera jsem byla na vstupní prohlídce u Mudr. Slim-Bendové byla velice příjemná , empatická a vše mi vysvětlila do detailu ,aby to i pro laika bylo srozumitelné , na rozdíl od mého bývalého doktora a za to ji moc děkuji .. Paní doktorka je profík a jsem s ní nadmíru spokojená. Na recepci také bez problémů slečna byla milá a usměvavá. Bambulová
Václav Bohůnek
Nechápu ty záporné recenze zde. Dokonale vysvětlila detaily mého vyšetření, než aby do mě "prala" zbytečně farmaceutické produkty (což je u jiných lékařů standardní postup - léčit ale nevyléčit a doživotně užívat co nejvíce léků), tak jsme volili jiné varianty, naprosto lidský a otevřený přístup. Z generace "mladších" lékařů už tento empatický postoj naprosto vymizel.
Filip
Mudr.Ivana Slim Bendová sprostá ,arogantní obvodacka už nikdy více.Cekaci doba1,5hodiny nebyl jsem objednán.
J.K
Arogantní a nepříjemný přístup. Paní doktorka neměla by pracovat s lidmi.
Ine
Úplně pominu to, že jsem objednaná na konkrétní čas a i přes to, čekám dalších 50 min. K lékaři chodím jen v případě nouze. Po tom, co jsem si vyslechla jakej jsem simulant a že tam chodim s banalitama (i když mi bylo telefonicky sděleno, že potřebuju doporučení) budu chodit opravdu až budu brečet bolestí a nebo jdu rovnou jinam. Díky, že mi aspoň vytisknete tu doporučku. I když s kecama.
Celkově jsem byl s Mojeambulance spokojený, ale po vyšetření u této lékařky jsem se rozhodl změnit praktického lékaře. Paní je velice nepříjemná, arogantní, vyhořelá doktorka, která se neumí chovat k lidem. Přišel jsem s chřipkovými příznaky a žádostí na vyšetření konkrétního onemocnění. Paní Bendová ze mě téměř hned udělala simulanta a když jsem jí vysvětlil, že nepotřebuji neschopenku, ale měl bych zájem o vyšetření krve (příp. jiné vyšetření daného onemocnění), tak mě sjela znovu s připomínkami ve stylu: "Jak si to jako představujete?!" "To bychom tady nedělali nic jiného." "Na takový připomínky já jsem alergická"... To mě zvedlo ze židle a byl jsem rozhodnutý třísknout se dvěřmi a odejít, načež mě zastavila, že mi vypíše objednávku na dané vyšetření. Potom mi řekla, že si jej budu muset zaplatit, což jsem byl ochotný. Těžko může být dobrá diagnostička, když mě jen od pohledu chtěla poslat na neschopenku.. A že paní neposílá ke specialistům?! To je jen vizitka její arogance a neschopnosti.
Fílová Romana
Moc děkuji za přístup a vysvětlení mého z dravotniho stavu. Paní doktorka je dle mého názoru člověk na svém místě. Děkuji
Kitzbergerová
MUDr.Bendová je velmi příjemná lékařka.Dokáže vše vysvětlit,na rozdíl od některých kolegů specialistů.Díky své dlouholeté praxi ve svém oboru dokáže správně určit diagnózu.Je empatická,takových lékařů je už málo.
Pojarová
Mojí ambulanci jsem navštěvovala od jejího počátku v Plzni. Nyní jí opouštím po neschodě s MUDr. Slim Bendovou. Takovou aroganci a nadřazenost nad pacientem jsem ještě nikdy nezažila. :( Vždycky byla nepříjemná, ale nyní jen z důvodu, že jsem s paní doktorkou nesouhlasila, začala na mě zvyšovat hlas s poznámkami, že ona ví všechno a já jí nemám co říkat. To je u lékaře celkem zarážející. Po sdělení, že změním lékařku mě křik doprovázel až do čekárny před ostatními pacienty. Katastrofální přístup.
milos.joska
pani doktorka bendova je perfektni lekar je dobry diagnostik a umi lecit nez nekteri specialiste ktreří trefujou diagnozu od oka
dekuji moc paní doktorce ktera me pořadne vylecila sem rad že jí mam
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni