Praktrické lékařství
Olomouc, Ostrava, Opava, Havířov, Zlín, Brno, Karlovy Vary, Plzeň, Mladá Boleslav, Praha, České Budějovice, Frýdek-Místek, Hradec Králové, Karviná, Kladno, Liberec, Pardubice, Prostějov, Ústí nad Labem 31 adresa
O nás
Služby
Specialisté
MOJE AMBULANCE a.s.
Janáčkova 943/5, Olomouc 779 00MOJE AMBULANCE a.s.
tř. Václava Klementa 1459, Mladá Boleslav 293 01MOJE AMBULANCE a.s.
Vítkovická 16/3077, Ostrava 702 00MOJE AMBULANCE a.s.
Francouzská 6167, Ostrava 708 00MOJE AMBULANCE a.s.
Hlučínská 148/259, Ostrava 725 29MOJE AMBULANCE a.s.
Ludvíka Podéště 1971/19, Ostrava 708 00MOJE AMBULANCE a.s.
Pekařská 83/1692, Opava 747 05Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
MOJE AMBULANCE a.s.
Chebská 355/49, Karlovy Vary 360 01MOJE AMBULANCE a.s.
Lochotínská 1108/18, Plzeň 301 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
MOJE AMBULANCE a.s.
Karvinská, Havířov 736 01MOJE AMBULANCE a.s.
Dlouhá 5617, Zlín 760 01MOJE AMBULANCE a.s.
Švehlova 32/1391, Praha 102 00MOJE AMBULANCE a.s.
Prosecká 64/851, Praha 190 00MOJE AMBULANCE a.s.
Radlická 117/520, Praha 158 00MOJE AMBULANCE a.s.
Novodvorská 136/1800, Praha 142 00MOJE AMBULANCE a.s.
Evropská 1692/37, Praha 160 00MOJE AMBULANCE a.s.
Na Strži 1721/63a, Praha 14000MOJE AMBULANCE a.s.
Archeologická 2256/1, Praha 155 00MOJE AMBULANCE a.s.
Brandlova 1599/8, Praha 149 00MOJE AMBULANCE a.s.
Londýnské náměstí 6/881, Brno 602 00MOJE AMBULANCE a.s.
Pálavské náměstí 4387/15, Brno 628 00MOJE AMBULANCE a.s.
Herčíkova 246/1a, Brno 612 00MOJE AMBULANCE a.s.
Senovážné nám. 232/9, České Budějovice 370 01MOJE AMBULANCE a.s.
Viléma Závady 3679, Frýdek-Místek 738 01MOJE AMBULANCE a.s.
Dukelská třída 1713/7, Hradec Králové 500 02MOJE AMBULANCE a.s.
tř. Těreškovové 28, Karviná 734 01MOJE AMBULANCE a.s.
Ivana Olbrachta 60, Kladno 272 01MOJE AMBULANCE a.s.
náměstí Soukenné 669/2a, Liberec 460 01MOJE AMBULANCE a.s.
Palackého třída 1932, Pardubice 530 02MOJE AMBULANCE a.s.
sídliště Svobody 3576/77, Prostějov 796 01MOJE AMBULANCE a.s.
Bílinská 3490/6, Ústí nad Labem 400 01
Názory o lékařích (11)
Bambulová
Včera jsem byla na vstupní prohlídce u Mudr. Slim-Bendové byla velice příjemná , empatická a vše mi vysvětlila do detailu ,aby to i pro laika bylo srozumitelné , na rozdíl od mého bývalého doktora a za to ji moc děkuji .. Paní doktorka je profík a jsem s ní nadmíru spokojená. Na recepci také bez problémů slečna byla milá a usměvavá. Bambulová
Václav Bohůnek
Nechápu ty záporné recenze zde. Dokonale vysvětlila detaily mého vyšetření, než aby do mě "prala" zbytečně farmaceutické produkty (což je u jiných lékařů standardní postup - léčit ale nevyléčit a doživotně užívat co nejvíce léků), tak jsme volili jiné varianty, naprosto lidský a otevřený přístup. Z generace "mladších" lékařů už tento empatický postoj naprosto vymizel.
Filip
Mudr.Ivana Slim Bendová sprostá ,arogantní obvodacka už nikdy více.Cekaci doba1,5hodiny nebyl jsem objednán.
J.K
Arogantní a nepříjemný přístup. Paní doktorka neměla by pracovat s lidmi.
Ine
Úplně pominu to, že jsem objednaná na konkrétní čas a i přes to, čekám dalších 50 min. K lékaři chodím jen v případě nouze. Po tom, co jsem si vyslechla jakej jsem simulant a že tam chodim s banalitama (i když mi bylo telefonicky sděleno, že potřebuju doporučení) budu chodit opravdu až budu brečet bolestí a nebo jdu rovnou jinam. Díky, že mi aspoň vytisknete tu doporučku. I když s kecama.
Celkově jsem byl s Mojeambulance spokojený, ale po vyšetření u této lékařky jsem se rozhodl změnit praktického lékaře. Paní je velice nepříjemná, arogantní, vyhořelá doktorka, která se neumí chovat k lidem. Přišel jsem s chřipkovými příznaky a žádostí na vyšetření konkrétního onemocnění. Paní Bendová ze mě téměř hned udělala simulanta a když jsem jí vysvětlil, že nepotřebuji neschopenku, ale měl bych zájem o vyšetření krve (příp. jiné vyšetření daného onemocnění), tak mě sjela znovu s připomínkami ve stylu: "Jak si to jako představujete?!" "To bychom tady nedělali nic jiného." "Na takový připomínky já jsem alergická"... To mě zvedlo ze židle a byl jsem rozhodnutý třísknout se dvěřmi a odejít, načež mě zastavila, že mi vypíše objednávku na dané vyšetření. Potom mi řekla, že si jej budu muset zaplatit, což jsem byl ochotný. Těžko může být dobrá diagnostička, když mě jen od pohledu chtěla poslat na neschopenku.. A že paní neposílá ke specialistům?! To je jen vizitka její arogance a neschopnosti.
Fílová Romana
Moc děkuji za přístup a vysvětlení mého z dravotniho stavu. Paní doktorka je dle mého názoru člověk na svém místě. Děkuji
Kitzbergerová
MUDr.Bendová je velmi příjemná lékařka.Dokáže vše vysvětlit,na rozdíl od některých kolegů specialistů.Díky své dlouholeté praxi ve svém oboru dokáže správně určit diagnózu.Je empatická,takových lékařů je už málo.
Svitkova Karolína
Tato paní doktorka mi před 8 lety Zachránila život, 19.3.2021 slavím své druhé narozeniny. Absolutní profesionální přístup, který svou dukladnosti nic nezandbala, dokázala rozpoznat vážnost situace. Nikdy ji nepřestanu děkovat. Děkuji paní doktorko.
Jana Groskopfová
Paní doktorka je profesionál na svém místě. Velmi mi pomohla, vždy ochotná. Poslala mne na všechna důležitá vyšetření. Jana Groskopfová
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Olomouci
Gynekologie zdravotnická zařízení Olomouci