MUDr. Ivana Prollová

Praktický lékař Více

České Budějovice 1 adresa

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Medipont s.r.o...Více.- EUROCLINICUM a.s. • Jiný Méně

Jsem dlouhá léta pacientem. Zajímá se, snaží se pomoci, má přehled a případně doporučí, kam ke specialistovi a kam ne. Nemám s ní žádnou špatnou zkušenost. Její léčba běžných nemocí, obtíží mě pomohla, vysvětlí, doporučí, hledá vhodnej postup léčby.

Umístění: Poliklinika Medipont s.r.o...Více.- EUROCLINICUM a.s. Méně

Velká spokojenost s paní doktorkou, věnuje se pacientům, je pečlivá.
Čekání je vykoupeno pečlivým přístupem.

Umístění: Poliklinika Medipont s.r.o...Více.- EUROCLINICUM a.s. Méně

Pani doktorka vždy ochotná , nepodceňuje žádnou léčbu ,vstřícná ,odborně znalá . Mínus - delší čekací doby jinak maximální spokojenost.

K této Paní doktorce chodím více jak 25 let a myslím si, že je velice pečlivá. Vždy mi pomohla nikdy neodbyla. Mohu jen doporučit.

B

Horšího lékaře jsem v životě nezažila. Velice arogantní, k sestřičce se chová jak ke slušce. Přijdete tam s bolestí nohy a ona vám vyšetří záda a oči. Této paní doktorce se vyhněte obloukem a vyberte jinou paní doktorku.

Pani doktorka je vzdy naprosto ochotna a sikovna. Nikdy nic nepodcenuje. Jest pravdou, ze cekaci doba je delsi, ale proc si nepockat, kdyz to stoji za to. Jsme u ni cela rodina jiz radu let a nedame na ni dopustit.

Jedna z nejlepsich doktorek vubec, nevim co tu melete za sra.... pani doktorko jste nejlepsi Chapeaux,Chapeaux.Jen tak dale.Kdyby cele ceske zdravotnictvi bylo jako Vy jsou vsichni lidi v cr zdravy a ne hypochondri jako ted.S uctou

Chodím k paní doktorce už 15 let a jsem s ní velice spokojená. A právě proto mi za to stojí na ní čekat i hodinu než přijdu na řadu.Kéž by byli všichni doktoři takoví. Lucka B

Spíše nedoporučuji:
Mínusy: dlouhá čekací doba v čekárně, upředňostňuje své známé, vše léčí antibiotiky
Plusy: Celkem ochotná, vše ráda vysvětlí

pacientem doktorky Prollové jsem již 12let a za tu dobu si nemohu na nic stěžovat. Vždy mi vyjde maximálně vstříct a narozdíl od jiných lékařů se snaží léčit moderními metodami. Jsem 100procentně spokojen a myslím si, že pokud by se všichni dokroři alespoň z 50procent chovali k pacientovi jako ona, pak by naše lékařství bylo opravdovou chloubou!