Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jana K.
Pan doktor je opravdovým odborníkem. Měla jsem bolesti karpálního tunelu. Když jsem si na tuto bolest stěžovala v porodnici, tak na mne koukali, že si snad vymýšlím. Pan doktor Leška, když jsem za ním byla s s mým synem na kontrole kyčlí, věděl hned, o co se jedná a uklidnil mne, že až se mé hormony uklidní, měla by pomalu odeznít i ta nesnesitelná bolest ruky. Že je to sice vzácné, ale že se to ženám po porodu stává. Pan doktor mi napsal ještě ortézu. Prostě perfektní profesionální přístup. Jsem s ním nesmírně spokojená.
Marta Vidková
Pan doktor příjemný velmi ochotný, jen čekání ve Slaném je zoufalé. I když jste objednání na určitou hodinu čekáte a čekáte stejně.Marta
ivankahasova
Pane doktore,děkuji že jsem se dostala právě k Vám.Jste nejen skvělý odborník,ale lékař velice lidský a příjemný. Takové lékaře bych si přála na všech pracovištích!! Moc si Vás vážím a děkuji za všechno.Ivanka Hasová MOST
JP
Pan doktor Leška je velice dobrý odborník ale i ČLOVĚK ,který se chová velice mile k pacientům a je velmi pečlivý a ochotný pomoci.Po jeho zákroku mě opět koleno poslouchá a nebolí.Děkuji..
I když člověk vchází do čekárny zužován bolestmi nohy a strachem, obavy ho přejdou v okamžiku, kdy se otevřou dveře ordinace.Přístup p.doktora je nejen vysoce profesionální / jeho zákroky mi vždy pomohly /, ale také hluboce lidský.To je věc, kterou ocení zejména člověk ve starším věku.Měla bych ho jen a jen doporučit,ale pak budou objednací doby o to delší, tak nevím, nevím.....Augustová
Pane doktore moc děkuji, jsem ráda,že jsem se dostala zrovna k Vám.
Nejlepší ortoped, úžasný člověk. Po dvou operacích ve FN Motol měl syn poničené koleno s omezenou hybností. Pan doktor Leška provedl zákrok, který spolu s perfektní rehabilitací, ztracenou hybnost kolene téměř plně navrátil. Děkujeme.
Velmi lidský a skutečně odborník.DĚKUJI
Vážený pane doktore,děkuji za Váš profesionální i lidský přístup.Díky Vám se nemusím vzdát sportu!Ještě jednou díky!!!
Pavel M
Pane doktore děkuji za Váš čas i ochotu a hlavně za kvalitní léčbu:-)