Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
KV
Ordinace na dvě věci….hodinu čekáte v čekárně s bolestí zad a když už se sestra uráčí vylézt z ordinace tak vám poví že už vás nevezmou…příště si teda tu bolest zad předem naplánuji a objednám se na vyšetření dopředu…sbohem
P.M.
Paní doktorka léčí a to je pro mě podstatné. Bohužel ne ona, ale zařízení ve kterém pracovala honí více a více pacientů kvůli výkonům, to pak nutně muselo vést k nespokojenosti pacientů v čekárně, kteří se dostanou na řadu později než jsou zvyklí, protože paní doktorka dává přednost pořádnému vyšetření. Mám za to, že i ji takový nával vyčerpával a proto skončila v Budějovicích a odešla pryč do menšího zdravotnického střediska. K mé velké lítosti.
Jaroslav Hlaváč
Je to doktorka, která si na vás udělá čas, jiní doktoři pracují jak u běžícího pásu - rychle a neefektivně. Ti, co si stěžují mají možnost jít právě k takovému "pásovému" doktorovi.
Kateřina
Paní doktorka je pečlivá. Bohužel má příliš pacientů a stále přijímá nové. Člověk stráví celý den v čekárně, mnozí ztrácejí nervy a se sestřičkou tak vznikají zbytečně vyhrocené situace. Navíc se u ní v poslední době často střídá nemoc, dovolená či jiná nepřítomnost. Vrcholem bizáru dle mého názoru bylo když mne sestřička objednala na předoperační vyšetření, týden předem mi poslala pozvánku a když jsem v daný den dorazila, ukázalo se, že má paní doktorka dovolenou.
Adam
Když se Vám podaří dostat k paní doktorce, je příjemná, pečlivá, dobrá.To ale znamená strávit dlouhé hodiny v čekárně, není problém 3, 4 a více.
Paní doktorka chodí i o hodinu později, než jí začínají ordinační hodiny. Sestra zamyká klidně i 13 lidi v malé čekárně i hodinu před koncem ordinační doby. Nevím, ale z bezpečnostního hlediska to asi není správné. Pokud by se tak čekalo třeba ke kadeřníkovi, dá se to vydržet nebo odejít, pokud je vám ale doopravdy špatně,máte chřipku, a horečku, je to velice nepříjemné.A to stále přijímá nové pacienty.
Jiří
Paní doktorka je sice milá a pečlivá, ale to jen za předpokladu, že se k ní vůbec dostanete. Pravidelně se u ní střídá dovolená či jiná nepřítomnost a když už má ordinovat, k začátku ordinační doby si lze přičíst klidně hodinu, protože na čas opravdu nechodí.
Kvůli pětiminutové záležitosti tam musí člověk strávit půl dne, protože změřit tlak, oči a dát dvě razítka je asi v dopoledních hodinách nad provozní možnosti. Samozřejmě tohle není nikde zmíněno - jedná se o milé překvapení od sestry po dlouhém sezení v čekárně.
U paní doktorky je čekací doba běžně tři a více hodin, ale narvaná čekárna jí nebrání v přijímání stále nových pacientů. Je to škoda. Lékařka je to kvalitní, ale čas na pacienty nemá a člověk si musí vzít týdenní dovolenou, aby se k ní dostal. (Mimochodem, v případě objednání je nejbližší termín za dva měsíce.)
aneta.p
Paní doktorka je velice pečlivá a snaží se pomoc. Každému pacientu věnuje dlouhou dobu. Ordinuje i po pracovní době a obě se u toho tváří spokojeně. Doporučuji.
Jana Hubená
Velice doporučuji. p.doktorka je moc hodná a ochotná, opravdu si jde potom aby člověka uzdravila a nebrala to na lehkou váhu, jako někteří jiný doktoři. Proto jsem ráda že jsem na p.doktorku narazila a už bych neměnila a tudíž ji doporučuji každému. Fakt super a na správném místě. DOPORUČUJI
mariecoufova
Tato pani doktorka paní Haganová je velice pecliva,skvela,moc hodna.Pokud mozno se rozhodujete mezi praktickymi lekari doporucuji tuhle.A sestricku co u ni pracuje tez jsou obe proste super neni co dodat.A vím o čem píši mě tedy pomohla uzdravit a opravdu jí velice zalezi na pacientech.Proto jsem ji moc vdecna a jsem moc rada,že jsem na takovou pani doktorku natrefila....jeste jednou velky dik Coufova.
Praktičtí lékaři v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích