Ing. Kateřina Dušková
1 600 Kč
Domácí bělení zubů
5 000 Kč
Dentální hygiena Kateřina Dušková
Opakovaná návštěva - recall (60-75 min)
2 400 Kč
Dentální hygiena Kateřina Dušková
První návštěva u této DH - vstupní (60-75 min.)
2 400 Kč
Dentální hygiena Kateřina Dušková
i mě situace dohnala ke zdražení opakované návštěvy. Cena 2400 Kč je platná od 24.9.2024 kromě pacientů objednaných před zdražením. Děkuji za pochopení.
K. Dušková
Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny:
Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).
Vstupní návštěva
Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.
Kontrolní návštěva (pokud je nutná - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.
Opakovaná - udržovací návštěva (tzv. recall)
Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.
Daniel Kříž
Po celou dobu vyšetřeni jsem se cítil pohodlně a s prací hygienistky jsem velmi spokojen.
Marie
Jsem velmi spokojená. Šetrná a precizní práce. Paní doktorka je moc milá a vše srozumitelně vysvětlila. Doporučuji :)
KK
Vše proběhlo v pořádku, práce hygienistky byla velmi pečlivá. Mohu jen doporučit.
S.A.
Jako vždy perfektní práce, odcházím s pocitem dokonale čistých zubů, dobrými radami i náladou.
J.D.
100% spokojenost
doporučuji:-)
opět ráda přijdu;-)
Eliška B
Pokaždé se dozvím, jak se o zuby starat lépe. Precizní péče, milý přístup. Děkuji.
IS
Velmi profesionální přístup, vše vysvětlila, skvélá šetrná péče. Navíc velmi příjemná dentální hygienistka.Určitě doporučuji!
Any
Vřele doporučuji - velmi milé a vstřícné jednání, vše podrobně a pochopitelně vysvětleno. Celá návštěva byla příjemná a to jsem z toho vždy měla trochu strach. V čekárně jsem sice čekala, ale v ordinaci pak pochopíte důvod - paní doktorka je velmi pečlivá a věnuje pacientovi veškerý potřebný čas.
J.V.
Patrim k tem, kdo po jine spatne zkusenosti prichazeji s obavami, ktere se po navsteve ukazaly jako uplne zbytecne. Pani doktorka je mila, vstricna, uklidni, vse vysvetli dopredu, snazi se pacienta ohleduplne a empaticky na cely prubeh navstevy, pri vykonu se zajima, jak se pacient citi. Nasledna instruktaz detailne vysvetlena, podpori Vas zkratka v peci o zuby tak, ze se do te doby otravna cinnost promeni skoro v neco, na co se tesite :-) Vysvetli i dusledky zanedbani pece. Dostupnost ordinace je skvela, hned naproti tramvajove zastavce. Vybaveni prijemne, ciste, utulne, coz mozna v teto souvislosti zni zvlastne, ale je to tak. Opravdu rada se vratim, a jsem pani doktorce velmi vdecna za jeji pristup, vazim si jeji energie a nasazeni. Rozhodne to neni samozrejmosti.
PH
Vsechno na jednicku, dentalni hygiena velmi profesionalni.. muzu jen doporucit!
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, chtela bych se zeptat,jestli se u vas plati odstraneni pigmentace zubu. Nenasla jsem cenu. Dekuji
odstranění pigmentací je součástí návštěvy dent. hygieny - cena je 1280 za 60-75minutovou návštěvu.
Hezký den, K. Dušková
Na dentální hygieně mi odštípli část zubu. Okamžitě jsem si toho nevšimla. Na konci zákroku mi nedali zrcadlo. Zjistila jsem to krátce po odchodu z ordinace. požadovala jsem sepsat protokol o závadě. Obvinili mne, že jsem s tím už přišla, ale nenapadlo je mne na to upozornit před zákrokem. Mám svědky, kterým jsem zuby v pořádku ukázala před odchodem na dentální hygienu. V protokolu jsem odlišné verze. Jak dále postupovat. Zničili mi zub. Privátní klinika v Praze. Děkuji
Dobry den,
to me moc mrzi, ale bohuzel Vam s timto dotazem nejsem schopna pomoci.
Je to nejspise slovo proti slovu a obratila bych se spise na nejakeho pravnika.
Drzim palce, KD
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze