Služby
Dentální hygiena Kateřina Dušková
Olšanská 7, Praha 130 00
Názory o lékařích (268)
Lucie Čechová
Chodim nekolik let. Vse perfektni. Letos jsem prvne brala i trilete dcery, pani hygienistka ma skvely pristup k detem! Nejen ze odchazely s cistymi zuby, ale jeste nadsene
MUDr. Jiří Borský Ph.D
Chodím k paní Ing Duškové na dentální hygienu, protože je podle mého názoru nejlepší. Ošetření probíhá vždy velmi citlivě, což mi zcela vyhovuje. Mám velmi citlivé krčky zubů. Ošetření je komplexní a dlouho vydrží.
Doporučil jsem pí Ing Duškovou svým známým.
Vendula Š.
Dnešní návštěva byla velmi příjemná. Líbí se mi, že jsem se i při opakované návštěvě dozvěděla něco nového co mi pomůže se zlepšením u čištění zubů.
Od dob co k paní hygienistce docházím nemám kazy. A v minulosti mi pomohla s citlivými zuby v rámci dentalní hygieny. Mohu jen doporučit.
Dagmar
Paní doktorka je velmi pečlivá, ale je také velmi přátelská a milá. Návštěva se mi moc líbila a budu se těšit na další.
ST
Paní hygienistka je velmi milá, empatická, pečlivá, snaží se pacientovi maximálně pomoci. Kvůli mému stavu dásní jsem se bála krvácení,ale po jemném a účinném čištění jsem nezaznamenala nejmenší problém s krvácením dásní. Děkuji moc a příště se budu opět těšit.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze