Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: Poliklinika Modřany Jiný

U MUDr. Kykalové jsem byla poprvé. Bohužel náhlé ortopedické problémy mě donutily k paní doktorce zajít. Samozřejmě jsem šla s obavamy, protože jsem znala nedobrou zkušenost od jiných pacientů, ale musím říct, že ke mně paní doktorka nebyla ani trochu arogantni a nepříjemná. Odměřená, ale hned mi dokázala pomoci. Je pravda, že čekarna byla plná pacientů, ale to protože zaskakovala i za lékaře, který měl dovolenou. Takže čas na vybavování tu nebyl. První zkušenost hodnotím kladně. Snad to tak i zůstane.

Umístění: Poliklinika Modřany Bolest kolena

Moje zkusenost s pani doktorkou je oproti ostatnim zde ciste pozitivni. Pani doktorku jsem jiz navstivil vicekrat s vicero problemy a nikdy se mi nestalo, ze by na me byla neprijemna nebo svoji praci odbyla. Vzdy jsem mel pocit, ze mi pomohla, jak jen bylo v jejich silach. Je pravda, ze nema rada zdrzovani, ale vzhledem k mnozstvi lidi co k ni chodi je to naprosto pochopitelne a jak se clovek chova k ni, tak se chova k nemu. Za me naprosto v poradku. Je pravda, ze vetsinou je clovek prijat o neco pozdeji, nez je objednan, ale urcite to neni v ramci hodin, ale spise minut. Je to ale pochopitelne, protoze kazdy ma rozdilne problemy, ktere zaberou rozdilnou dobu v ordinaci a tak (jak je uvedeno na dverich ordinace) je cas objednani pouze orientacni.

Z
Umístění: Poliklinika Modřany bolest ramene, voda v koleni

Nedoporučuji. Po 2 návštěvách jsem si utvrdila názor, že paní doktorku pacient spíše obtěžuje. Paní doktorka měla velmi odměřený až arogantní přístup. V ordinaci si nelze ani sednout, musíte stát, dokud nevyzve.
Mé popsání potíží chtěla slyšet jen ve zkratce, a pokud jsem chtěla něco zmínit, tak nenechala vůbec doříci. Byl z ní cítit značný nezájem a snaha o rychlé se zbavení pacienta.
Při každé návštěvě mi řekla trochu jiný nález ke stejnému RTG, odporující tomu předchozímu.
Když jsem položila dotaz k bližšímu vysvětlení zákroků vč. operací, které mi doporučila resp. spíše s nimi vyhrožovala, tak se rozčílila a rozhodla se neodpovídat.

Takže jsem se raději objednala jinam.

Pani (doktorku) absolutne nedoporucuji.Objednat se na cas ktery Vam urci je uplne zbytecny stejne Vas veme az o par hodin pozdeji.Na syna se skoro nepodivala rekla ze mu mam koupit boty za 1500kc i kdyz ve zprave pise ze je vse v norme!Naprosto neschopna sestra a MUDr. jeste horsi!!!

souhlasim se vsim co ctu v negativnich komenarich nize. Navic mam pochybnosti o odbrnosti pani doktorky a to je asi nejhorsi, protoze se muze podepsat na zdravi lidi. 9.3. jsem utrpel luxaci lokte. Osteren na traumatologii nemocnice Bulovka s tim, ze po tydnu mam jit na kontrolu na spadovou Polikliniku. Zadneho ortopeda jsem do te doby nepotreboval. Inu padla volba (spise zbyla) na pani dr. Kykalovou. K memu prekvapeni me vzala hned, dokonce pred objednanymi pacienty. Precetla si zpravu z Bulovky a aniz by se zvedla od pocitace rekla: "Prijdte za 4 tydny od urazu a sundame sadru". Namitl jsem, ze myslim, ze pan dr. na Bulovce mluvil o sesti tydnech fixace ( ve zprave o tom nic nebylo). Pani doktorka odvetila: "tak kopromis prijdte za 5 tydnu". Jeste v cekarne kdy jsem se oblekal zazvonil mobil. Byla to sestricka, ze ma prijit za tech 6 tydnu. Zacala me tato zmatecnost a celkovy nezajem o pacieta vrtat hlavou. Mam v rodine uznavaneho ortopeda,bohuzel slouzi na jizni Morave. Poslal jsem mu zpravu z Bulovky ke konzultaci. Odpovded: "škoda že ve zprávě není údaj o stabilitě lokte po repozici, ale není to chybou. Každopádně po 6 týdnech imobilizace to nepůjde rozcvičit. Je stár obdobně jako já, a já bych chtěl u svého lokte 3 týdny imobilizace úplné a pak postupné rozcvičování. Taky určitá zkouška postranních vazů by měla proběhnout po 3 t a pokud by držely, pak jistě cvičit". Nasledne jsem ziskal i nazor rehabilitacniho lekare v Havl. Brode, ktery se vice mene schodoval s vyse uvedenym aniz bych mu tento nazor predem zdelil. Okamzite jsem vyhledal jineho ortopeda a sadra me byla 30.3. sundana, s tim, ze stale nosis v zavesu a pravidelne rozcvicovat.
Kdybych se nechal ukolebat, tak bych mozna svuj loket uz nikdy plne nerozhyval. Rika se tomu, myslim, trvale nasledky.

P.S. Jedine co mozna k zmatecnosti pani dr. Kykalove prispelo, je fakt, ze jsem zminil, ze na Bulovce mluvili o 6 tydnech. Nicmene jsem byl pekne nadopovany opiaty co do me napichali:-) Myslim, ze to pani doktorku neomlouva. Jako odbornik to mela rozporovat.
Matěj Šimek

Byl jsem u paní doktorky s loktem. Objednán na 12, 00, na řadu jsem šel ve 13,30, zout si v čekárně boty a vzít si jejich pantofle mě vážně pobavilo. Paní doktorka je dosti nepříjemná až arogantní. Nenaslouchá a vyšetření vzala velice letmo. Když jsem se pouze zmínil jak mi lokty dříve lečili v jiných ordinacích, bylo mi sděleno ať si to tedy léčím sám. Doufám že už návštěvu nebudu opakovat. Zbytečný čas.

Dcerka má díky porodu koncem pánevním špatné kyčle - dovolila jsem si, zmínit se o tom, že nosím a že látkujeme... vůbec mě nevnímala - máme vyfásnout řemínky. Poohlížím se po jiném Ortopedovi, nemám čas na to, abych s dvou a půl letou dcerkou čekala v čekárně hodinu, než zase přijde při kontrole na řadu... nechápu, proč si dvacet miminek objedná na stejnou hodinu - a pak, aby se tam člověk s ubrečeným a hladovým miminkem dohadoval, kdo je tam před váma jako poslední... Pak přijde arogantní sestra příjemná jako ...doplněte si...že jste jí nedala kartičku...a že to bere podle toho kdo dřív dal kartičku..načež vyleze ven a řekne, tak jak jste sem přišli, tak půjdete na řadu. Jako co to je ?

Dobrý den, vůbec mě nepřekvapují komentáře níže, protože podobný velmi negativní a nepříjemný zážitek mám z jediné návštěvy této "lékařky" - 19.5.2014, kdy jsem pro nesnesitelnou bolest obou kyčlí absolvovala rentgen a "odbornou diagnozu". Zpoza vysokého pultu byl můj rentgen během sekundy vyhodnocen s tím, že se jedná o artrozu druhého stupně, že mi chybí jakási "stříška" v kloubním pouzdře a že se jedná zřejmě o vrozenou vadu a že mě do roku nemine totální endoproteza kyčelního kloubu a jiné nesmysly !!!! Po pár týdnech po vyšetření na u jiného ortopeda a návštěve specialIzovaného fyzioterapeuta bylo po problémech a běhám zase jako srna. Můj problém s bolestí kyčlí vycházel ve skutečnosti od přetížené páteře a zatuhlých svalů (práce s PC a sedavé zaměstnání) a vyřešeno bylo během několika týdnů zakoupením kancelářské židle s houpavým systémem a speciálními masážemi metodou "rozvazování svalů" .Dr. Kykalová mi nedokázala odpovědět na žádnou z mých otázek týkající se aktuálního stavu a uspokojivého řešení. Zpoza pultu mi podala recept na předražená chondroprotektiva známé farmaceutické značky se slovy, že jsou výborná a ona je také bere. Recept jsem neuplatnila, vyžádala si rentgenové snímky a šla jinou cestou a dnes je po problémech. Vše jsem pustila z hlavy, ale nyní jsem se rozhodla varovat ostatní, protože kontrolou své Vitakarty u OZP jsme zjistila dnes, že si paní doktorka účtuje opakovaně neexistující návštěvy a vyšetření z mého zdravotního pojištění !!!! Absolvovala jsem jednu jedinou a velmi tristní návštěvu u této "lékařky" v květnu 2014 a od té doby bylo ještě 2 x účtováno vyšetření na mé jméno a mou pojišťovnu dle záznamů z Vitakarty on-line dne 30.11.2015 a 26.12.2016. Paní doktorce jsem dnes zavolala, zeptala se jí na vysvětlení a jen suše odvětila, že se asi spletla, když mi psala další chondroprotektiva, chachaaaaaa.. Takže ani náznak omluvy a snahy věc vyřešit , opět s arogancí sobě vlastní a s nadřazeností a povýšeným tonem v hlasu. Ještě jsem se nesetkala s takovou nadřazeností, povýšeným chováním, drzostí, arogancí, chamtivostí, nedostatkem empatie a odbornosti jako u této v uvozovkách "lékařky" !!! Epizoda s příkazem k okamžitému sundání bot tonem až jsem se lekla je jen drobnou perličkou na závěr. Již nikdy více a varuji ostatní !!! Lenka Kubínová

Helena Nováková

chtěla bych upozornit na velmi arogantní chování paní doktorky Kykalové
při mém dnešním vyšetření. Vždy byla arogantní a s pacientem mluví velmi svrchu,
ale dnes to byla poslední kapka. I kdybych měla nového ortopeda hledat dlouho.
Na větu, že je mi slabo a je mi hrozně (v čekárně se mi udělalo nevolno a už už jsem
chtěla zaťukat. Vtom vyšla sestra a zavolala mě dovnitř…stěží jsem došla do vyšetřovny)
mi doktorka odpověděla „to mě taky“ a vůbec se nevzrušovala…o podání vody nebo aspoň kapky
empatie nemůže být řeči. Po chvilce jsem zmínila ještě jednou že je mi hrozně slabo, načež mi
znovu velmi důrazně vmetla, že jí taky a vůbec se o tom nehodlala bavit. Nikdo se sice neptal, ale řekla jsem, že jsem vzala v noci Tramal na bolest a asi mi nesedl, načež mi řekla, že je to věc obvodního lékaře. Zřejmě jsem si měla odskočit mu to nahlásit a tím by se mi ulevilo. Celou dobu vyšetření se mě dotkla asi na 15 vteřin…přišla jsem s vystřelující bolestí do kyčle, špatnou hybností jak při chůzi, sezení, ležení…
bohužel jsem o víkendu byla na pohotovosti, přišla jsem s nejasnou zprávou, což mi také
vmetla (jakobych ji snad sama psala). Paní doktorka se vůbec neobtěžovala mě celkově vyšetřit,
názor si udělala od svého stolu, pouze mi zakroutila nohou. Ani jsem se neměla svléknout.
Myslím, že mě hodila do pytle hypochondrů - upozorňuji, že podnikám a každá návštěva lékaře mě stojí
ušlý zisk. A že by to mohlo být od páteře nebo zánět kloubu, skříplý nerv nebo třeba jen přetížení se mnou vůbec neřešila.
Rovnou mě doporučila vyšetření na revmatologii. Zřejmě pohodlnější. Na otázku, proč se mnou tak hovoří (myslím arogantně) mi odpověděla, že všechno vím nejlíp…do té doby jsem přes své slzy bolesti řekla asi jen tři slova, tak opravdu netuším, jak to myslela. Asi nemá smysl zde popisovat celý svůj dnešní zážitek….kdybych byla zdravá a v kondici, okamžitě bych se sebrala a odešla. Možná ale, že by si to u takového pacienta nikdy nedovolila. Možná, že právě slabost člověka z bolesti jí k tomu vedla. Myslím ale, že v dnešní době je takové chování lékaře nepřípustné. A v soukromé ordinaci??? Nemocný pacient ale hlavně na lékaře spoléhá…
K této lékařce již nikdy!!! Beru kartu svoji i svých dětí. Já jsem člověk, který respektuje autority, lékaře, příslušníky a podobně...takže si nechám i bezdůvodně vynadat, ale co je moc, je moc. Trpělivost přetekla. Pochybuji, že se něco stane, ale napsat jsem to musela.

Dobrý den. Naprostý souhlas s komentáři níže, ohledně chování paní doktorky. Kdyby paní doktorka uměla svou práci pořádně, tak budíš, dalo by se její chování akceptovat. Ale bohužel. Po úrazu mě odbyla s tím, že jde pouze o natažený sval. Naordinovala mi 14 dní klidového režimu. Po třech týdnech kdy problém se zhoršil, jsem vyhledala jiného lékaře. Závěr: Natržený 4hlavý stehenní sval v úponové části. Pořád se léčím a nemohu vykonávat svou práci.Nyní se řeší magnetická resonance, jelikož léčba stagnuje a možná zůstanou trvalé následky. Nedalo mi to a šla jsem si pro zprávu ze sona, které mi paní doktorka nechala udělat. V sonu je napsáno že lézi svalových vláken nelze vyloučit. Toto paní doktorka, mimo jiné, absolutně nevzala v potaz.