Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. Jiný

Léčila moji maminku na opruzeniny, po velkých bolestech ji obvodní lékařka odeslala do nemocnice, kde ji diagnostikovali nádor na pochvě. Bohužel už měla metastázy a do roka od léčení MUDr. Vandasové zemřela…

Umístění: Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. Jiný

Dobrý den všem, s paní doktorkou jsem si prošla jedno těhotenství, které ukončil porod zdravé holčičky. Jako jediná v ČB mne vzala do své péče jako těhotnou ve 3 měsíci. Přestěhovala jsem se a nikdo z gynekologů mne nevzal. Vděčím jí za hodně. Na nevybavenost ordinace si nestěžuju a ani v nejmenším by mě to nenapadlo. Když potřebuje podrobnější info, nebojí se vás poslat do ordinace kde mají ultrazvuk apod.... Já od ní určitě neodejdu. NIKDY.
Moje zkušenost.

Umístění: jiné místo Jiný

Zdravím všechny! Paní Vandasovou rozhodně nedoporučuji! Šla jsem k ní na doporučení své známé a vzhledem k tomu, že to byla moje první gynekoložka, tu strašně (ne)vybavenou ordinaci jsem neshledávala nijak znepokojující. Při první návštěvě byla paní doktorka docela i milá. S každou další návštěvou se ale její chování rapidně zhoršovalo. Pokaždé, když jsem k ní přišla, obdařila mě nepříjemným pohledem, který trval až do doby, než jsem jí řekla, že jdu “jen pro prášky”. Kontroly byly ale o poznání horší. Paní doktorka se mě nikdy sama od sebe nezeptala, zda je vše v pořádku, což je jeden z důvodů, proč si myslím, že o své pacienty nemá absolutně žádný zájem. Už pár let mě trápí silný výtok a když jsem se paní doktorce svěřila, arogantně mi odpověděla, že co si jako myslím, že nemůžu být suchá, jako když mi bylo 10. Už tehdy jsem pochopila, že ta mi s žádným problémem nepomůže. Během poslední návštěvy jsem dostala vynadáno, že nejsem objednaná a že jsem z hlavy nevěděla začátek poslední menstruace a musela jsem se podívat do telefonu.

Upřímně si nedokážu ani v tom nejhorším snu představit, že bych k paní doktorce chodila během těhotenství. Opravdu nedoporučuji.

Velmi špatná lékařka,nekomunikativní,nepříjemná.Neumí se vcítit do života prvorodiček,pro ni je tomrutina.Návštěva u ní byla pro mě vždy noční můra.Neumí vyslechnout,vysvětlit,poradit.jedná vždy tak,žemá člověk pocit,že obtěžuje.ikdo k ní nechoďte!!

Jsem ráda, že jsem od této doktorky odešla, nemá sono v ordinaci nic ani mi neměřila tlak, antikoncepci mi předepsala podle ceny. Od mé nové doktorky jsem zjistila určité věci o kterých jsem neměla ani tušený, samozřejmě mi to bylo zjištěno sonem. Nedoporučuji

K této paní doktorce už nikdy nejdu ! :-/ Neochotná, vetšinou nepříjemná a jednou se mi dokonce stalo, že nejspíš zapomněla vyměnit papír na křesle, který když jsem si na něj sedla, byl mokrý, opravdu nechutné !!! Prostě hrůza :(

Já jsem s paní doktorkou spokojena, chodím k ní už několik let a vždy má velmi lidský přístup.
Jakmile se doslechla, že antikoncepce, kterou užívám, způsobila někde ve Francii jakési zdravotní potíže, okamžitě mi napsala jinou.

dobrý den
díky této paní doktorce jsem potratila naše první dítko.Žádná peče před o přístupu ani nemluvím.Když za ní člověk přišel tak se mi tři dny po sobě stalo že paní doktorka neordinovala,aniž by aspon dala cedulku na dveře.
kdyby mě v práci neznaly tak mě vyhodily.tři dny jsem tam chodila a nejenom já.Bylo nás tam plno.
Po potratu mi mamča sehnala jinou doktorku.Jezdím na Máj k paní doktorce Kravarové.A až díky její péči mám zdravou dceru a čekáme další.Ale Vandasovou nedoporučuju.Tam bych neposlala nikoho.

Navštěvuji paní doktorku Vandasovou již více než dvacet let a jsem velice spokojená,
Je milá, laskavá, příjemná, odborník ve své profesi. :-)

Lucie pokud chcete, aby jste vy i vaše miminko byli v pořádku, tak jděte rovnou jinam. Já naštěstí těhotenství řešila už jinde, ale po zkušenostech z dřívějších dob, kdy jsem tam chodila by mě k paní doktorce už nikdo nedostal.