MUDr. Hana Grassingerová

Zubař Více

Hradec Králové 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z
Umístění: Poliklinika II Hradec Králové Jiný

3/4 roku jsem hledala zubního lékaře,až mě vzala Mudr.Grassingerová, za což jsem byla velmi ráda. Již první návštěva,kdy mě vzala o hodinu později,než jsem byla objednána mě zaskočila.Její zvláštní, svérázné chování, bych
taky ještě nějak překousla. Její komentáře, že všechny amalgánové plomby předělá,atd. aniž by se mě ptala, jsem taky
přešla v tichosti, i když jsem si říkala, až se k tomu bude chýlit,
tak to odmítnu. Ale dnešní návštěvu, kdy jsem byla objednaná jako první na 7 hod.a v čekárně nikdo nebyl jsem již nedala.
Přes dveře jsem slyšela, jak se baví soukromě se sestřičkou a že mají v čekárně pacientku, je vůbec nezajímalo. Po půl hodině nečinnost-kdy uvnitř nikdo opravdu nebyl jsem odešla.
Pracuji 40 let ve zdravotnictví,jako zdravotní sestra chápu
všelico, ale tohle fakt ne!!! Jsem rozhodnuta hledat nového zubaře i za cenu, že to bude zase nějakou dobu trvat, ale takového, který bude k pacientům vstřícný.

K paní paní doktorce jezdím až z Prahy asi 5 let. S její péčí a chováním jsem velmi spokojena.Mohu doporučit

I

Velmi dobrá zkušenost. Paní doktorka vše vysvětlí, provede komplet vyšetření. Zákrok s maximální opatrností a důsledností. Mohu jen doporučit :-)

Dříve jsem s paní doktorkou byla celkem spokojená. Pak mi ale začlo vadit, že v čekárně vždy čekám (hodinu, dvě), ač v ordinaci nikdo není. Když jsem ale jednou seděla v křesle, čekala na zákrok, kterého jsem se bála a v tu chvíli přišel 'kamarád doktor' se kterým se paní zubařka během zákroku bavila asi půl hodiny o oslavě, která proběhla, to už mi přišlo moc. Vrchol byl, když jsem přešla k jiné zubařce a ta mi první návštěvu našla 8 mezizubních kazů, které mi paní Grassingerová nikdy neprohlédla ani rentgenem nezkontrolovala (to jsem tam chodila aspoň 5 let)!! Takže děkuji za péči a za zničené zuby.

K paní doktorce chodím již nejméně 10 let. S její prací jsem velmi spokojená. Z jejího přístupu je patrné, že jí práce velice baví a dbá na to, aby byl pacient spokojen. Má příjemné vystupování a dokáže se vcítit do pocitů svých pacientů.

K paní doktorce dojíždím a už mi u ní nevadí, že musím čekat. Předchozí zubař sice dodržoval objednaný čas, ale vyhradil si na mne vždy jen 15 minut a zase mne objednal na další termín. U paní doktorky mi vyhovuje, že svou práci pokud to jde vždy dokončí. Zvykla jsem si, že pak nesleduje čas. Vyčistí mi vždy důkladně zubní kámen, mám dojem, že jí záleží jak se cítím a chce abych byla spokojená. Chodíme k ní celá rodina. Náročným pacientům ji doporučuji.
Kdo chce jen rychle opravit bolavý zub, ať jde jinam.

N

K paní doktorce jsem chodila jako studentka a byla jsem, i pár mých známých, s její péčí velmi spokojena.Má osobité, ale čestné jednání, je to dle mého názoru odbornice na svém místě a její práce je kvalitní.

Paní doktorka i sestřička jsou obě velmi příjemné a člověk si v ordinaci připadá jako na návštěvě u známých. Bohužel odborně již tak příznivý pocit nemám. I přes objednávání pacientů si člověk v čekárně posedí vždy min. 2 hodiny. Přestože je objednán jako první a v ordinaci se kromě svačiny a kafíčka nic jiného neodehrává (pochopila bych, pokud by přišly nějaké neočekávané akutní případy, což však není tento případ). Samotné vyšetření pak proběhne velice rychle a nemám vždy pocit, že je uděláno až tak pečlivě, jak by mohlo.