Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dobrý den, také jsem k paní doktorce chodila, byla jsem spokojená, paní doktorka byla vždy velmi příjemná. Bohužel mi však nekvalitně ošetřila kanálky zubu pod korunkou, což zjistila po několika letech jiná zubařka, ke které jsem přešla po přestěhování. Kanálky byly zaplněny jen cca do 3/4 a navíc asi ne úplně kvalitním materiálem, který umožnil pronikání bakterií do kořenového systému a následný vznik váčků na obou kořenech tohoto zubu. Takže zub teď bude muset ven, na implantát nemám, a představa, že mi kvůli můstku budou muset být obroušeny dva sousední zdravé zuby, mě věru netěší.

bezva

Super, tu bych chtěl domů

Přidávám se ke kladnému hodnocení, i k onomu trhání zubů :) v rámci ortodontické péče mi trhala dva zuby, a musím říct, že velice profesionálně a bezbolestně. I moje rodina s ní má jen ty nejlepší zkušenosti.

Jsem u ní už pár let - zubařka, ke které se vždy těšim:) Trhala mi např. osmičku, trvalo to asi minutu a bolelo to asi jako když vám vytrhne vlas. Úplý zázrak mezi zubaři! Kdyby se náhodou chtěla stěhovat třeba do Austrálie, jezdim na prohlídky tam.

Opradu velmi šikovná, pečlivá a sympatická.

Je nejlepší!

Paní zubařka,výborný odborník u kterého nemám strach nechat se ošetřit!

vynikající. Chodím k ní už několik let a vždy je ochotná, velmi hodná

Jsem u p. Tillmannové několik let, absolutně bez problémů! Mohu jen doporučit:)