Logo

Hálkova 1, Praha 120 00

Všechny hygienistky Vás ošetřují nejšetrnějším přístrojem EMS Prophylaxis Master, který minimalizuje nepříjemné pocity během ošetření. Nově používáme také GBT protokol, Guided Biofilm Therapy, který je motivační a pro pacienta.

Přečtěte si více

18/01/2023

Po studiu jsem si udělala pracovní kolečko na zkušenou u praktického zubního lékaře, ortodoncii a nakonec na parodontologii.
Za všechny tyto zkušenosti jsem nesmírně vděčná, bez nich bych nemohla otevřít vlastní ordinaci dentální hygieny v roce 2016.
Stále se ale snažím vzdělávat na odborných kongresech v ČR i zahraničí.

Přijímám: dospělí, děti od 6 let

Vstupní vyšetření, dentální hygiena

1 850 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: NE kazům Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Toto byla moje první návštěva a od nynějška budu určitě chodit k paní Kmentové. Je velmi pečlivá, trpělivě vysvětlí případné dotazy a lidsky je velmi příjemná. Čas objednání byl dodržen. Cena ošetření byla dokonce o něco nižší, než mívá průměrně konkurence, ačkoli kvalita byla min. na 100% :) Děkuji!

Z
Umístění: NE kazům Dentální hygiena

Byla jsem velmi spokojená, paní byla velmi milá , pečlivá a jemná.

Umístění: NE kazům Dentální hygiena

Byl jsem zejména na odstranění zubního kamene. Zákrok byl proveden profesionálně a bezbolestně.

Umístění: NE kazům Dentální hygiena s Air-flow 60 min

Velmi příjemná paní doktorka. Precizní, bezbolestná péče.
Vše vysvětleno. Mohu jen doporučit.

E
Umístění: NE kazům Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Paní doktorka vše vysvětlila, doporučila i co zlepšit, příjemná a milá a velmi taktní, víc takovýchto lékařů.

B
Umístění: NE kazům Dentální hygiena

Paní doktorka velmi milá a empatická. a velmi šikovná a precizní.

Umístění: NE kazům Dentální hygiena s Air-flow 60 min

Příjemné jednání, snaha o bezbolestné ošetření. Děkuji

E
Umístění: NE kazům Dentální hygiena

S dentální hygienou u paní Kmentové jsem byla moc spokojená. Určitě se vrátím. Děkuji.

Umístění: NE kazům Dentální hygiena s Air-flow 60 min

Jako vždycky velká spokojenost při ošetřování zubů.

Umístění: NE kazům Vstupní vyšetření, dentální hygiena

Perfektní a velmi pečlivé ošetření od paní Kmentové. Vřele doporučuji!

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den, přijímate také anglicky mluvící pacienty(bez znalosti čj)? Děkuji, přeji hezky den.

Dobrý den, ano ošetřuji také anglicky mluvící pacienty. Budu se těšit na případnou návštěvu. Momentálně jsem ještě týden na dovolené.zdravi Eva Kmentová DiS.

Eva Kmentová DiS. et DiS.

Dobrý den, máte také dárkové poukazy?Chtěla bych k vánocům .Díky Petra

Dobrý den, ano dárkové poukazy máme a to v hodnotě 1250Kč, v ceně je ošetření air- flow a fluoridace. Chtěla byste si jej zde vyzvednout? Můžu také zaslat mailem nebo poštou.