O nás
Názory o lékařích (787)
Hledejte v názorech
Radomír Jurečka
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Po první návštěvě odcházím maximálně spokojený. Určitě doporučuji.
ENM
Návštěva ověřená
Úžasný přístup, ochota a snaha pomoci, člověk si tam nepřipadá jako hlupak
Radek Stoklas
Návštěva ověřená
Opravdu jsem se u vas mel dobre. Vzdy mam trochu obavy z bolesti a neprijemnych pocitu pri dentalni hygiene, u vas ty neprijemnosti byly minimalni.
ŠB
Návštěva ověřená
Skvělý profesionální přístup, bezbolestný zákrok, vše pečlivě vysvětleno.
RD
Návštěva ověřená
Velmi profesionální péče a skvělý lidský přístup. Nebolí to.
AČ
Návštěva ověřená
Paní Kmentová je skvělá, vše se mnou probrala a podrobně vysvětlila. Výborná zkušenost! Přála bych si, aby všichni zdravotníci pracovali takto.
BH
Návštěva ověřená
U paní hygienistky jsem ocenil velmi pečlivou práci a dále zájem a vysvětlení problému a mnoho dalších dobrých doporučení. Byl jsem maximálně spokojen.
V.P.
Návštěva ověřená
Efektivní a odborná práce! Velmi sympatická paní hygienistka veškeré dotazy zodpověděla a vše srozumitelně vysvětlila.
Tony
Návštěva ověřená
Very meticulous cleaning, without pain and the end results were perfect!
Barbora Vlasáková
Návštěva ověřená
Vše v pořádku , paní hygienistka je moc milá , ráda se vrátím
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze