- atestace z oboru dermatovenerologie I.
- držitelka licence České lékařské komory pro obor dermatovenerologie
- členka Dermatovenerologické společnosti ČLS JEP.
- ke své práci využívám laserový přístroj M22
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Odstranění kožní léze
Jak fungují ceny?
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Eva Galnorová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, už přes týden neúspěšně bojuji s oparem v koutech. Opar mi začal nejprve v jednom a před pár dny se mi začal dělat i v druhém koutu pusy. Po 4 denním mazání Herpesinem se situace zhoršila, na povrchu se udělaly suché strupy, které při otevření úst, například při jídle, praskají. Čekal jsem že do týdne by se měl opar vytratit a s těmito je to stále horší. Nevypadají zrovna nejlépe. přikládám foto.
Roztahují se dále po okolí a já se začínám obávat, zdali se nejedná o horší věc než obyčejný opar a jestli bych s tím zítra neměl zajít na kožní.
může jít o sekundární bakteriální infekci. Měl by jste aplikovat 2xdenně antibiotickou mast po dobu 7a ž 10 dnů - Framykoin, Fucidin, Bactroban.
Jsou pouze na předpis, může předepsat lékař každé odbornosti, ne jen kožní lékař.
na paži se mi cca před rokem udělala taková tmavá "piha", má rozpité okraje a na dotyk cítím, že je uvnitř taková malá měkčí bulka. Tmavý útvar (cca 5- 6 mm) s bulkou uvnitř. Mohu se zeptat, co to je za útvar a zda-li je nebezpečný? Měla bych to nějak řešit?
Děkuji
Dobrý večer, máte nepravidelně zbarvený kožní útvar rok a teď se ptáte, jestli to máte řešit? U lékaře jste měla být dávno.