Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Gabina Dlouhá
Paní doktorka působí velmi zmateně a nevěrohodně. Nejhůř však hodnotim přístup, když jsem si chtěla u jiného lékaře zjistit druhy pohled na můj problem. Když to zjistila, vyřadila mě ze svých pacientů, ze to se nedělá s ze se k ni už nesmim vrátit. Ze tímto jasne zpochybňuji její postup. Absolutně omezeny a neprofesionální přístup.
Karel
Mohu potvrdit, že tato lékařka je nepříjemná, arogantní a navíc i neprofesionální. Po krátkém a nedbalém vyšetření očí jsem si nechal podle jejího předpisu zhotovit brýle s kterými teď špatně vidím. Reklamaci neuznává..
ota.bures
Byl jsem objednán na 14 hodin. Dostavil jsem se včas, byl jsem dobře přijat, jak sestrou, tak pí doktorkou. Po vyšetření mi byla předána písemná zpráva pro mou oční lékařku. Celkově velice dobrý přístup a naprostá spokojenost.
iveta.vavrova
Doktorka je velice arogantní a nepříjemná osoba bez slušného chování. Byla jsem objednaná a přišla o 5 minut později, omluvila jsem se a vysvětlila, že mám 4 měsíčního syna a kojila jsem. Doktorka na mě v čekárně před ostatními pacienty spustila, že mám chodit včas a že už mě nevezme, vlastně ji vůbec nezajímalo, že jsem se hned omluvila a mluvila se mnou jak s malým dítětem. Proto jsem ji poděkovala za ochotu a spustila na mě znovu, tak jsem na ni byla také nepříjemná a odnesla jsem si zdravotní kartu. Tam už mě nikdo neuvidí.
bs
Velice agresivni chovani sestricky a lekarky. Kdyz clovek chce termin nechaji ho dlouhou cekat na telefonu a k tomu jsou velice neprijemni. V pripade ze neco reknete vam to "nanda" pani doktorka.