Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Pani doktorku mam pro deti od r. 2014, a neni , co bych vytkla. Je vstricna, resi veci spravne a nutno rict, ze se ji to velmi dari. Ma velky dar leceni a diagnostiky, a je lidska. I kdyz uz par let hodne zaneprazdnena, protoze ma spousty pacientu. Cemu se ani nelze divit, no malokdy se musime vracet, takze se vidame opravdu zridkakdy. Preji hodne zdravi a spokojenosti.

E
Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Naprosto skvělý přístup k dětem i rodičům. Vždy moc příjemná jak sestřička, tak paní doktorka. Jsem moc ráda, že jsem s oběma syny u paní doktorky od jejich narození. Nemohla jsem snad najít lépe.

Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Paní doktorka i se sestřičkou jsou skvělé. Vždycky milé, ochotné.Pristup k dětem úžasný. Nesetkala jsem se s takovým lékařem. Několik krát jsem si neuvědomila jaký je den,zavolala jsem paní doktorce a i když byla doma,poradila,pomohla, věnovala nám svůj čas. Do ordinace chodíme s dcerkou rádi. Čekárna plná zajímavých hraček, dítě se krásně zabaví. Přeji si víc takovejch doktorů..

I
Umístění: Poliklinika Malešice Jiný

Úžasný pediatr. Se sestřičkou tvoří skvělý tým. Vždy ochotné, vysvětlení konkrétní, lidský přístup ke všem. Vždy vyřešení jakýchkoli problémů. Děkujeme moc.

Paní doktorka je skvělá, vždy si ví rady, v případě potřeby odešle k prověřenému lékaři. Ochotně poradí i po telefonu. Pracuje rychle a kvalitně, v čekárně nestrávíme nikdy dlouhou dobu. Navíc čekárna nově zrekonstruovaná, veselá, plná hraček. Chodíme sem rádi, i sestřička je milá a ochotná. Nemohli jsem najít lepšího pediatra.

S pani doktorkou jsme spokojeni. Prijemne vystupuje a jedna s pacienty i rodici.
Pusobi na me velice dobre take po odborne strance. Doporucuji.

Paní doktorka má vynikající přístup k dětem a dovede rodičům vysvětlit co se děje. Obě mé děti jsou u ní od narození a ten starší (5letý) jí má opravdu rád a návštěva u ní není problém. Doporučuji, doporučuji a jen doporučuji!!!

Výborná, spokojenost, s dětmi to moc umí.

Skvělá a erudovaná doktorka ochotná vždy pomoci - po telefonu i mimo ordinační hodiny (víkend, apod.). Stará se od narození už >5 let o obě naše děti, a to i přesto, že po našem přestěhování musíme dojíždět z jiné části Prahy (dojíždět k ní se zkrátka vyplatí). Do svých znalostí (nové typy očkování včetně nepovinných) i vybavení čekárny (nové hračky, čistička vzduchu, ...) neváhá investovat. Doktorka i sestra jsou vlídné, mají smysl pro humor a s dětmi to umí. Víc takových!
Martin Procházka

S paní doktorkou jsme se potkaly v nepříjemnou dobu, kdy 3-letý syn byl hodně nemocný. Původní pediatr zanedbal co mohl, paní doktorka přestože neznala anamnézu syna zareagovala velice ochotně, profesionálně, racionálně a naprosto správně! Navíc okamžitě řešila i věci, na které původní pediatr naprosto nereflektoval i přes má opakovaná upozornění. Na pacientech rozhodně nešetří, udělala rozsáhlejší odběry než nemocnice. Jsem moc ráda, že nás paní doktorka přijala do své péče. Má mou plnou důvěru, velice si jí vážím a za vše jí moc děkuji! Michaela Boumová