Jsem vystudovaný psycholog a psychoterapeut. Profesně působím v Národním ústavu duševního zdraví a v soukromé praxi. Rád se s Vámi potkám v našich moderních prostorech u Václavského náměstí a vyslechnu Vaše trápení. Umím pracovat s celou řadou témat souvisejících s psychikou, včetně tématu vztahů a intimity. Klienty vedu k tomu, aby v podpůrném a empatickém prostředí objevili a rozvíjeli své silné stránky. Pojďme se potkat osobně v našem terapeutickém institutu Jak na duši (Vodičkova 11, Praha 1) nebo online na Google Meet.

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Individuální psychoterapie

1 300 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Jak na duši - terapeutický institut individuální psychoterapie

Příjemný psycholog, chodím k němu na terapii dlouhodobě a jsem velmi spokojen s výsledky.

Mgr. Dominik Jozefík

Zdravím Petře,
skvělé, že Vám terapie pomohla :)

Rád se s Vámi setkám i v budoucnu,

Dominik

Umístění: Jak na duši - terapeutický institut individuální psychoterapie

Docházel jsem na terapie pravidelně v horizontu půl roku a osobně jsem zaznamenal velký posun. Děkuji Vám.

Jak na duši - terapeutický institut

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit případně na setkání i v budoucnu! :)

Umístění: Jak na duši - terapeutický institut individuální psychoterapie

Děkuji za rychlé objednání a pomoc s řešením několika mých krátko i dlouhodobých problémů. Chválím i příjemné prostředí a dostupnost ordinace.

Dobrý den, Johne,
jsme rádi, že Vám návštěva u nás pomohla s řešením Vašich obtíží. Neváhejte se na nás obrátit i v budoucnu, pokud bude potřeba, jsme tady pro Vás.

Přejeme vše dobré,

Umístění: Jak na duši - terapeutický institut individuální psychoterapie

U pana Dominika Jozefíka nejvíc oceňuji jeho (i přes relativně mladý věk) profesionalitu a vzdělanost a zároveň mám pocit, že se vlastně nebavím s "doktorem", ale spíš s někým, s kým už se znám dlouho. Umí během terapie navodit opravdu příjemnou atmosféru, takže se člověk v podstatě ihned rozmluví. Pokaždé mám pocit, že jsme můj čas vytěžili na maximum a že tam ze mě spadla obrovská tíha.

Dobrý den, Vendulo,
děkujeme za pozitivní hodnocení a jsme rádi, že Vám terapie u nás sedla :)

Přejeme klidné dny,

Umístění: Jak na duši - terapeutický institut individuální psychoterapie

Dominik je velmi vstřícný psycholog, docházím k němu na terapii pravidelně a vždy je mi pak "lehce na duši". Je laskavý a zároveň velmi profesionální. Líbí se mi, že můžu přinášet na sezení různé témata a vždycky od něho získám nový pohled na věc. Děkuji!

Jak na duši - terapeutický institut

moc děkujeme za Vaše hodnocení. Je skvělé, že Vám je po terapii lehce na duši :) Budeme se těšit na případné setkání i v budoucnu.

Mějte se fajn,