Oborová zdravotní pojišťovna

Bílá zubní výplň

Bělení zubů

Běžný termín +13 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

ESTETIKA DENTAL s.r.o.

Ač objednán tak jsem čekal 2 hodiny na ošetření. Používají zastaralé umrtvení, které začíná fungovat až po odchodu z ordinace... Celkově mi to nepřesvědčilo.

Mohu jen doporučit. Paní doktorka Dimitrina je velmi šikovná a příjemná dáma. S ní ztratíte všechny svoje strachy. Tak se nebojte a neodkládejte neodložitelné. Jsem rád, že jsem se dostal do péče v Estetika Dental.

U paní doktorky jsem byla poprve, ale jsem spokojena - zadne dlouhe cekani, svedomitost, v podstate prijemny zazitek. Je velmi pecliva, a predevsim velmi manualne zrucna, coz povazuji u stomatologa za velmi podstatne. S urovni poskytovane pece jsem spokojena.
Rossi

Po první návštěvě paní zubařky jsem byl spokojen,doufám že to tak zůstane i nadále a už jsem objednaný na další termín.

Odkládal jsem návštěvu zubaře několik let až do té doby, kdy to bylo akutní, ale po návštěvě paní zubařky jsem si nadával, že jsem to nechal na poslední chvíli. S tak milou a šikovnou lékařkou jsem se ještě nesetkal. Do ničeho vás nenutí, takže si návštěvy můžete naplánovat po jednom zubu jako já (dnes vrtání trvalo asi 3 minuty, pak už jen plomba a za 15 minut hotovo), všechno s vámi konzultuje a když vrtání bolí, dostanete takovou injekci, že prostě nic necítíte. Zatím jsem u ní byl dvakrát a opravdu jsem pokaždé odcházel s úsměvem.

super zubařka.určite doporučuju.hodna šikovna.už mám objednání na další navštivý a poprvi když se těšim k zubař

Nikdy by som necakal, ze nieco podobne napisem , ale bola o prijemna navsteva zubara. Pani zubarka bola prijemny profesional !