O nás
------
Dental surgery – ESTETIKA DENTAL is a major health facility of its kind in the country, with a focus on comprehensive dental care covering all the necessary expertise. We offer our patients especially painless, high quality and friendly treatment in a comfortable environment using the latest technology and in accordance with new international trends. Our dental clinic provides all services related to contemporary dentistry procedures including dental hygienists. Our primary goal is to visit dentist for you ceased to be an unpleasant experience – we look forward, therefore, to your visit and hope that you will be pleasantly surprised.
Služby
Specialisté
ESTETIKA DENTAL s.r.o.
Vinohradská 48/2165, Praha 120 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (3)
Andrea
Pani doktorku vrele doporucuji. Chodim k ni jiz nekolik let a jsem fakt spokojena. Mela jsem hodne problemu se zuby ale pani doktorka se s tim vyporadala jak nic a doted s nima nemam zadny problem. Pani doktorka je mila, lidska, a vsechno vysvetli. Jeste jednou doporucuji :)
jk
Paní doktorka je nadprůměrně milá a ochotná.Přišel jsem neohlášený s tím, že hledám zubaře a pokud by to bylo možné, tak bych se objednal. Paní doktorka Reyda mě požádala, jestli bych chvíli počkal, že se naodbědvá. Za dest minut vyšla ze dveří a prohlásila, že za půl hodiny sice příjde pacient, ale že se na zub podíváme. Hodinu se mně věnovala, zachránila a nasadila nový zub. Moc milá a usměvavá! ! Milá, probrali jsme toho za hodinu dost! Děkuju moc a doporučuji!
Menzelova
Paní doktorku nedoporučuji. Šla jsem k ní poprvé a naposledy. Komplikovanější telefonickou dohodu z důvodu slabší znalosti češtiny bych ještě tolerovala, i když nevím, jak se domlouvá o léčbě s pacienty. V den a čase objednání nikdo v ordinaci nebyl, telefony nebral, ačkoliv probíhala ordinační doba. Strávila jsem touto návštěvou i čekáním, zda se přece jen neobjeví skoro 2 hodiny.
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze