RK
Pokud pominu, že nejednou došel do ordinace výrazně po začátku své ordinační doby, tak když neřešíte nic akutního, tak možná ok. Pokud řešíte něco akutního, počítejte s tím, že vzít někoho mimo objednání je téměř neřešitelný problém a ještě si vyslechnete nerelevantní řeči protivné sestřičky. Empatie v mínisových Nikdy více, dořešíme žádanku na další vyšetření a odcházím.
M.L.
S panem doktorem jsem řešil vícero problémů (borelióza, záněty žaludku atd.). Vždy mi vše podrobně vysvětlil, nastínil mi všechny možné léčby a následně vždy vybral nejlepší variantu.
Ivo
Kdyz vam pan doktor diagnostikuje akutni zanet slinivky brisni a vy se ho zeptate jaka by mohla byt pricina, zepta se vas jestli jse nemeli nejakou bujarou oslavu. Kdyz se mu snazite vysvetlit ze alkohol pijete zridka ne-li vubec a tucne nejite nikdy odveti, ze je treba dat si dietku bez alkoholu. Nicmene po 16 dnech s kreci bricha, dvou rozborech krve, sono vysetreni a bez jakekoliv lecby, vas ujisti, ze jste zdravi a upozorni, ze by bylo vhodne dat si jeste dalsich ctrnact dni bez alkoholu a pak prijit na dlasi krevni testy. Souhrn: dlouhe cekani na prijeti, prijemne vystupovani a uzdrav se sam
monikavot
super doktor, vždycky poradí a má citlivý přístup. Když mám nachlazení, tak vždy situaci zhodnotí komplexně. Monika
Petra
Pan doktor mi před 2 měsíci léčil údajnou virózu. Dostala jsem léky na kašel, ačkoli mně kašel netrápil, kortikoidy na rýmu, kterou jsem také neměla. Bohužel se neobtěžoval mi ani udělat krevní testy. Naštěstí jsem si našla šikovnou doktorku, která svou práci dělá poctivě a diagnostikovala mi poruchu štítné žlázy.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku