AMANDA MEDICA FM s.r.o., PL pro dospělé
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
Specialisté
Názory o lékařích (3)
RK
Pokud pominu, že nejednou došel do ordinace výrazně po začátku své ordinační doby, tak když neřešíte nic akutního, tak možná ok. Pokud řešíte něco akutního, počítejte s tím, že vzít někoho mimo objednání je téměř neřešitelný problém a ještě si vyslechnete nerelevantní řeči protivné sestřičky. Empatie v mínisových Nikdy více, dořešíme žádanku na další vyšetření a odcházím.
M.L.
S panem doktorem jsem řešil vícero problémů (borelióza, záněty žaludku atd.). Vždy mi vše podrobně vysvětlil, nastínil mi všechny možné léčby a následně vždy vybral nejlepší variantu.
Ivo
Kdyz vam pan doktor diagnostikuje akutni zanet slinivky brisni a vy se ho zeptate jaka by mohla byt pricina, zepta se vas jestli jse nemeli nejakou bujarou oslavu. Kdyz se mu snazite vysvetlit ze alkohol pijete zridka ne-li vubec a tucne nejite nikdy odveti, ze je treba dat si dietku bez alkoholu. Nicmene po 16 dnech s kreci bricha, dvou rozborech krve, sono vysetreni a bez jakekoliv lecby, vas ujisti, ze jste zdravi a upozorni, ze by bylo vhodne dat si jeste dalsich ctrnact dni bez alkoholu a pak prijit na dlasi krevni testy. Souhrn: dlouhe cekani na prijeti, prijemne vystupovani a uzdrav se sam
Gynekologie zdravotnická zařízení Frýdku-Místku
Fyzioterapie zdravotnická zařízení Frýdku-Místku