Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Aluška
Paní doktorka je naprosto vynikající - empatická, vstřícná, ochotná. Mám jinou lékařku, k ní jsem musela s akutním problémem, přesto mě přijala okamžitě a moc mi pomohla.
Pazderová Dana
Koukám jako jelen co všechno si někteří pacienti vymyslí, nebo muselo dojít k záměně. U paní doktorky i u sestřičky jsem se za léta kdy k nim chodím nesetkala s arogancí a neochotou. Čekárnu také nemá nikdy prázdnou- ta je převážně prázdná u druhých dveří naproti. Obě jsou na velké profesní úrovni a příjemného chování . Kdyby byli všechen zdravotnický personál také takový tak se lékařů nikdo nemusí bát. Já sama se v současné době nemohu na zdravotnictví naříkat.Pobyt v VFN byl také pohodový a moje obvodní lékařka na této poliklinice moc milá , profesně i se sestřičkou na svém místě. Bydlím u Velvar a přesto za nimi dojiždím. Pazderová Dana
Mareš
Mudr. Rybářová je jednoznačně skvělá lékařka jak po odborné tak po lidské stránce. Z. Mareš
Kunertová
K paní doktorce Rybářové chodím již skoro 14 let a nedokážu si představit, že bych nalezla lepšího očního lékaře, než je ona. Je pečlivá, precizní, důkladná a především je velmi vstřícná a ochotná. Vždy se snaží o co nejlepší péči. Nemám nejmenší důvod být nespokojená - je výborný odborník, jak na kontaktní čočky, tak na brýle. Naprosto nerozumím negativním hodnocením, které se zde objevily a silně s nimi nesouhlasím!!!!!! Paní doktorku Rybářovou mohu jedině doporučit. A. Kunertová
Paní doktorka Rybářová je vynikající odborník,kdysi mi vyléčila vleklý zánět v oku. S takovou trpělivostí a lidským přístupem se pacient ne všude setká,Přestože paní doktorka změnila ordinaci a já se přestěhovala mimo Prahu,stále se raději objednám v Praze u ní. děkuji. Ševčíková
Paní doktorka Rybářová je sice mladá,ale odborně se mi zdá velmi schopná.
Je navíc příjemná, milá.Vyšetření je důkladné,vyšetřovala mi oči oproti mé předchozí oční lékařce i na perimetru,což mi dříve nikdo nedělal.
Vše o hrozbě zeleného zákalu mi vysvětlila a pozvala mě na další preventivní vyšetření za rok.Jsem ráda,že jsem její pacientka.Děkuji.Čermáková
Paní doktorka mi byla doporučena po špatných zkušenostech s jinou oční lékařkou. Mohu jen souhlasit s pozitivním hodnocením, je pečlivá, vstřícná, vše vysvětlí. Její jednání je profesionální, já jsem s její prací velmi spokojená.
Jana Münzbergerová
I já s Vámi souhlasím. K paní doktorce chodí celá naše rodina vč. mé 93leté maminky, které svým doporučením na operaci pomohla zachránit zrak! Je opravdu z těch očních lékařů, co známe, ta nejlepší. Milá, vstřícná, ochotná.Kukaňová
Chodím k paní doktorce už víc jak 5 let a jsem velmi spokojená, je moc milá a příjemná. Kateřina Kopecká
MUDr. Rybářovou hodnotím jako prvního až druhého nejlepšího lékaře ve svém životě, přičemž za 46 let jsem už byl v péči asi 20 lékařů včetně 3 očních. Vyšetření mého zraku se věnovala důkladně, trpělivě prováděla korekce a dokud si nebyla jistá, kdy vidím líp, nepokračovali jsme. Jako první oční lékařka v mém životě (co pamatuji) mi v mých 46 letech stanovila a srozumitelně vysvětlila diagnózu Duanova syndromu i aspekty jeho dědičnosti. Vysoce profesionální a přitom lidsky příjemný přístup. Děkuji, rád zůstanu vaším pacientem! Jen nevím, jestli paní doktorku můžu doporučit dál, když má pořád plno (což nepochybně také svědčí o jejích kvalitách).
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze