Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

T
Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Paní doktorka a sestřičky moc milé a ochotné.
Rád se sem vracím. Při objednání je vyšetření přesně včas a bez čekání. Léčba vždy pomohla ihned. Doporučuji všem tuto ordinaci.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Lékař by měl být mimo jiné schopen empatického přístupu, k pacientovi by se měl chovat s úctou (která musí být samozřejmě vzájemná), jako ke klientovi, jako k partnerovi. Vysvětlovat, odpovídat na otázky, snažit se snižovat nejistotu, kterou pacient může pociťovat. Tak na tohle všechno u této lékařky zapomeňte. Neuvěřitelně arogantní přístup, absence základních pravidel slušné komunikace, člověk se u ní v ordinaci často cítí jako podřadný druh, který ji obírá o čas. Hned na počátku léčby jsem paní doktorce sdělil, že její způsob komunikace je zcela nepřijatelný a odmítám akceptovat, aby takto jednala se mnou. To by myslím měla slyšet častěji. Každopádně jsem si po čase našel jiného alergologa. A i když k němu musím až do Brna, ta cesta za to stojí. Na závěr poklona sestrám, které se chovají úplně jinak, než paní doktorka - vstřícně, s úsměvem.

E
Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Bohužel tu není dostatek znaků pro to se rozepsat, proto ve zkratce.

Sestřička příjemná, komunikativní ….

Paní doktorka je ale jiná liga. Seřve vás jak malý dítě, je arogantní, z komunikace slyšíte jak moc ji obtěžujete…

Musí se ale uznat, ze po vyšetření mi volala a omluvila se ze to přehnala a poprosila, abych za ni pak přišla s výsledky vyšetření.

Rozhodně nepřijdu a rozhodně nemůžu doporučit. Horší přístup doktora jsem nezažila.

R
Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Prvni navsteva. Sestricky super. Mile, komunikativni, vysvetluji. Zato doktorka pravy opak. Usadi vas na zidli, kterou ma vzdalenou 3m od sveho stolu (snad pozustatek z doby covidu, ale u jineho lekare se s tim nesetkate). Neprijemna, arogantni, jizliva, ironicka. Kdyz se na neco zeptate, odpovi vam jak uplnemu hlupakovi, ze se radsi uz neptate na nic. Na vsechno, co reknete ma netaktni poznamky. Od sestry z vysetreni jsem se dovedela, ze mam astma, k čemuž mi pak doktorka nerekla vubec nic. Zadne informace (jak onemocneni probiha, jak se mam chovat, co delat, nedelat). Necha vas uplne bez informaci v nove situaci, z diagnozi, ze ktere jste vystraseni. Akorat rekla, at vykopnu kocku z baraku. Podle toho uz poznate, ze to je nelidsky clovek. Delala se mnou dotaznik, aby sestavila leky na predpis. Mluvila na me pres tisknuti skripajici jehlickove tiskarny. Takze mate, co delat, abyste vsemu rozumel. Pri odchodu vubec nevite, jestli mate jeste nekdy prijit, pokud se nezeptate. Kdyz se zeptate, rekne tedy ano, za 3 mesice. Muzu prijit jen tak nebo se musim objednat? Bez objednani v zadnym pripade. Mam se objedat u sestry? Jak chcete. Bud se objednejte ted nebo si pak zavolejte. To jeji pak nepochopite, kdyz objednaci doba je cca 2 mesice. Uz jak jsem sedela v sesterne, slysela jsem, jak doktorka skarede mluvi se starsim panem, ktery byl v ordinaci prede mnou.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Paní doktorka vystupovala nepříjemně a arogantně. Dávala najevo, že jí obtěžuji a nic nevysvětlila. Nakonec na dotaz, jak mám problém řešit, pokrčila rameny a řekla,ať doufám, že odezní. Za mě katastrofa, s tímto jsem se snad ještě nesetkala. Určitě bych tuto doktorku neoznačila za profesionála.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Měla jsem dlouhodobé problémy, s kterými mi neuměl nikdo pomoci. Až paní doktorka se mi věnovala a pomohla mi. Mohu jen doporučit.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Paní doktorka se může na první pohled zdát přísná, ale je velmi hodná a vždy dobře poradí. Doporučuji!

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. diagnostické testy

Sestřičky jsou moc milé, ale už jsem na další objednání nepřišla z důvodu povrchního a nepříjemného vystupování paní doktorky. Nic mi nevysvětlila, nezajimala se, ještě jsem dostala nevhodnou připomínku za to, že jsem v minulých letech navštěvovala jinou alergologii, a pokárala mě slovy, ať se laskavě rozhodnu, kam budu chodit. Přitom je to moje právo, na výběr lékaře. Nedoporučuji. Paní doktorka vypadá, že má syndrom vyhoření a rozhodně to není profesionální péče. Radši si připlatím a půjdu k soukromému lékaři, než toto.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.

Nevím no...Paní doktorka věčně chodila pozdě, když jsem byla odbjednaná na 8:00, do ordinace si nakráčela v 8:30 s neříjemným výrazem se tváři...věškerou práci vlastně dělali sestřičky, ona jen podepisovala recepty...na to jestli náhodou nemám přijít na kontrolu jsem se musela připomínat a pak se mě zeptala jestli a kdy jsem smrkala...no upřímně, 16-letá holka si to vážně nikam nezapisuje...Nevím jak jiné obory, ale alergologie za mě ne, nemluvě o to, že objednat se je prakticky nemožné, protože mají příšerně moc pacientů a chodí tam i neobjednaní kvůli vyšetřením...

Neshoduji se s ostatními názory. Zastupuje sice doktorku Zapletalovou, ke které jsem chodil, ale to má jen na dveřích. Potřeboval jsem k předoperačnímu vyšetření EKG a byl jsem bezdůvodně omítnut. Asi má dost jiných pacientů..