Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lorencová
Nejlepší paní doktorka. Chodila jsem k paní doktorce jako dítě a teď i se synem. Děkujeme, Lorencová (Johnson)
Pani doktorka a sestricka jsou nejlepsi lekari pro děti.ja k nim chodila take jako mala a proto sem sveho synka zaregistrovala také sem..jsem snima nadevse spokojena..kdykoliv sem zavolala a zeptala se hned mi poradili a to same kdyz sme přišli osobne..
Renata
Výborná paní doktorka i sestřička, skvělý přístup k dětem, otevřená diskuzi. Vyslechne, poradí, pomůže - zbytečně nepíše antibiotika ani necpe očkování, která jsou zbytečná. Chodíme k ní se synem přes rok a pro druhé miminko je mou jasnou volbou.
hankaB
Nejlepší paní doktorka i sestřička :-) Jsou super a moc rádi k nim chodíme :-)
PAVLA
Paní doktorka Sedlářová byla i mou doktorkou, proto jsem s volbou pediatra pro mou již tříletou dcerku neváhala!!! Je to skvělá lékařka, výborná diagnostička, milá bytost a je vidět, že se svou zdr. sestřičkou mají svou práci velmi rády a tak ji i provozují! Dávám této ordinaci plný počet hvězdiček, protože si to zaslouží!!!
zdenek svindrych
Chodíme k paní doktorce s tříletou dcerou (naštěstí je poslední dobou zdravá, tak jsme ji už dlouho neviděli). Jsme naprosto spokojeni, paní Sedlářová s námi vždy vše probere a antibiotika jsou až poslední možnost. Spolu se sestrou jsou obě velmi milé, i když dítě skoro celou návštěvu probrečí (usměje se jen na závěr při slovech "Pa pa!"), je holt citlivá :-). Ani s diagnostikou nebyl problém, zatím jen záněty horních cest dýchacích a středního ucha...
Dokáže uklidnit i zvídavého rodiče, který si přečetl nějaké hrůzy na internetu nebo v knížkách. To, že dítě oslovuje jménem, ná přišlo samozřejmé, ale v diskuzích k jiným lékařům jsem se dozvěděl, že tomu bvalo (a stále někde i je) jinak.
Jen víc takových doktorů! (já se na pravidelné návštěvy vždycky těšil) ... Děkuji.
K pani doktorce jsem chodila jako dite a ted k ni chodim s 2letym synkem. Je hodna a mam k ni plnou duveru. Sestricka je taky velmi prijemna.
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, pamatuji si, že vždy byla milá a ochotná a její sestřička zrovna tak. Teď už k paní doktorce sice nechodím deset let, ale moc ráda na ní vzpomínám.
Chodím k ní už s třetí dcerou, dohromady 19 let. Je skvělá, empatická, intuitivní, s přehledem o všech novinkách, všem dporučuji.
Chodím k paní doktorce už od malicka a jsem za to take rad,nikdy s ní nebyl zadny problem.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze