Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Domi
Lepší paní doktorku jsem si nemohla přát. Po špatně zkušenosti s předchozí gynekoložkou konečně nechodím do ordinace s uslzenýma očima a z ordinace s traumatem. Paní doktorka Chudáčková je neuvěřitelně hodná, citlivá, pozitivní, v klidu a neuvěřitelně mi pomohla a stále pomáhá se zbavit strachu z vyšetření. Jsem moc ráda, že mohu k paní doktorce chodit.
Lenka Štefány
Dobrý den, nedá mi to abych nepřidala svůj názor. Paní doktorka Chudáčková je dle mého vnímání úžasná lékařka s velkou dávkou empatie a schopnosti výborné komunikace se svými pacientkami.
Je milá, vše dokáže srozumitelně vysvětlit a ještě umí přidat ke všemu dávku humoru:-)))).
Osobně jsem nesmírně ráda, že jsem na ní natrefila a budu k ní docházet dokud to bude možné.
Paní doktorka Chudáčková je úžasná žena!!!. Lenka Štefány.
Katka T.
Nevím kde hledá pan doktor Klán tak úžasné spolupracovníky.Pani doktorka nejen že léčí tělo ale dokáže vyléčit i duši.
klaricab
Vyborna pani doktorka, laskavy a poztivni pristup a pochopeni pro obavy po potratu, po soukromem placenem lekari jsem stastna, ze jsem poznala "statni" pani doktorku, ktera je o nekolik trid vys, bajecne se o me stara a jeste je to skvela zenska.
mirk
Skvělá paní doktorka, příjemné jednání, vše vysvětlila, uklidňující přístup, během porodu mého druhého dítěte vše na jedničku :-)