Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Michaela
Paní doktorka je jistě kapacita, dá vám to najevo hned při příchodu do ordinace. Člověk se těší na první velký ultrazvuk a přijde k člověku, který se k vám chová jako k podřadnému a obtěžujícímu hmyzu. Gennet už díky této zkušenosti nikdy víc. Stejně tak na recepci v prvním patře nepříjemní a arogantní, ale o prachy vás stáhnou. před třemi lety jsem zde podstoupila obě vyšetření v těhotenství a bylo vše perfektní, návštěva letos byla pro mě velkým zklamáním.
Kuchtová H.
Paní doktorka je odtažitá, všechny úkony dělá až roboticky bez zájmu a empatie. Byli jsme u ní s manželem na prvotrimestrálním screeningu a čekali jsme od toho určitě víc, než pohrdavý přístup, když zjistila, že přes břicho moc neuvidí kvůli tukovým zásobám a musela dělat UTZ vnitřní sondou. Celé vyšetření proběhlo dost na honem, změřila a prohlédla sice vše, co měla, ale informace si spíš huhňala pro sebe, než že by komunikovala s námi dvěma. Během vyšetření sondu zarazila v jednu chvíli tak prudce a hluboko, až jsem bolestí naskočila. Bez omluvy to přešla. Výsledky vyšetření byly v pořádku, ale i tak to podala jako že nemůže s určitostí říct, že dítě nebude mít nějakou vadu i přes takové výsledky. Což si navzájem odporuje. Jediné pozitivní na celém vyšetření bylo, že jsme poprvé slyšeli ozvy srdíčka miminka a také moje srdce pro porovnání frekvence. Odcházeli jsme opravdu znechucení z přístupu dr. Na 2. screening určitě půjdeme jinam.
RŠ
Dobry den,
z prvotrimestralniho screeningu jsem mela respect, tak jsem si zde prostudovala recenze k pani doktorce a sla tam pripravena. Pani doktorka je zcela jiste velmi prima, trochu ostra a sebevedoma zena. Respektuje zvlaste ty pacienty, kteri prijdou jiz informovani a s konkretnimi dotazy. Pokud se zeptate na dle ni banalni dotaz, da vam to jasne najevo. Vyzaduje naprosty respekt k ni jako k lekarce, ale umi i zavtipkovat. Z medicinskeho hlediska je to velka kapacita a jedna z nejlepsich ke krete muzete jit, jen si pripadate trochu jako ve skole a musi si clovek dat pozor na uroven komunikace a prijit informovany.
AM
U pí doktorky jsem byla na prvo- a druhosemestralním screeningu, obě zkušenosti byly negativní. Věřím, že vybavení Gennetu a její zkušenosti jsou na výborné úrovni, ale lidsky příšerné. Je odtažitá, arogantní, skrytě posměšná, nadřazená i dobrý nález podává tak, že to vyvolává strach. Kazí to radost nastávajících rodičů.
A.H.
Zkušená odbornice, při ultrazvuku vysvětluje vše, co vidí. Konzultace nás velmi uklidnila.
Jana M.
Úžasná paní doktorka, špičková expertka v oboru, přitom s nadstandardně šetrným a lidským přístupem. Absolvovala jsem u ní ultrazvuk i CVS, díky jejímu přístupu a vysvětlení každého problému jsem se mnohem snadněji vyrovnala se ztrátou miminka.
RM
Paní primářka je skvělý odborník, který má i schopnost empatie. Vyšetření u ní jsou vysoce profesionální a pečlivá. Vyzdvihuji její připravenost a ochotu zodpovědět veškeré otázky ... a upřímně, já těch otázek měla více než dost. Velice doporučuji si termínově počkat na paní primářku, opravdu stojí to za to, mám srovnání.
T.
Návštěvy ve dvou problematických těhotenstvích a nemůžu si stěžovat. Paní doktorka je pečlivá, opravdu odborník.
Zuzana
Pani primárka je absolútny profesionál. O môj problém sa zaujímala, aktívne komunikovala aj s nemocnicou, všetko zariadila. Áno, nenahovorí toho veľa, ale mne to maximálne vyhovuje, pretože tiež som za rýchle riešenia a nevysedávania v ordinácii.
Hanka
Byla jsem u pani doktorky na screeningu, velmi neprijemna a arogantni, nemate moznost se poradne na nic ani zeptat, vzdy jen odsekla, ultrazvuk mela hotovy ani ne za 5minut v Podoli s prvni dcerkou trval 20minut a vse krasne ukazovali, tady jsem mela pocit ze obtezuji uz jen tim ze jsem vesla do dveri... smutne na klinice jako je Gennet takze za me uz nikdy vice
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze