Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Komplexní péči v lékařské genetice, fetální medicíně a asistované reprodukci.

Služby

• Všeobecná zdravotní pojišťovna
Liliová 1, Liberec 46001

Názory o lékařích (41)

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Pani doktorka je prijemna a profesionalni. Behem prohlidky vse krasne popisovala. I pres horsi přehlednost byla z jeji strany snaha prohlidnout vse do detailu.

Na recepci jsou take mile slecny, pani…

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Po přečtení zdejších názorů jsem měla trochu strach, paní doktorka není nijak přehnaně milá, ale rozhodně nebyla ani nepříjemná a odtažitá. Všechno nám podrobně a věcně vysvětlila, vše, co dělala, komentovala, na závěr se zeptala, zda máme nějaké otázky a zda je nám vše jasné.

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Paní doktorka je jistě kapacita, dá vám to najevo hned při příchodu do ordinace. Člověk se těší na první velký ultrazvuk a přijde k člověku, který se k vám chová jako k podřadnému a obtěžujícímu hmyzu. Gennet už díky této zkušenosti nikdy víc. Stejně tak na recepci v prvním patře nepříjemní a arogantní, ale o prachy vás stáhnou. před třemi lety jsem zde podstoupila obě vyšetření v těhotenství a bylo vše perfektní, návštěva letos byla pro mě velkým zklamáním.

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Paní doktorka je odtažitá, všechny úkony dělá až roboticky bez zájmu a empatie. Byli jsme u ní s manželem na prvotrimestrálním screeningu a čekali jsme od toho určitě víc, než pohrdavý přístup, když zjistila, že přes břicho moc neuvidí kvůli tukovým zásobám a musela dělat UTZ vnitřní sondou. Celé vyšetření proběhlo dost na honem, změřila a prohlédla sice vše, co měla, ale informace si spíš huhňala pro sebe, než že by komunikovala s námi dvěma. Během vyšetření sondu zarazila v jednu chvíli tak prudce a hluboko, až jsem bolestí naskočila. Bez omluvy to přešla. Výsledky vyšetření byly v pořádku, ale i tak to podala jako že nemůže s určitostí říct, že dítě nebude mít nějakou vadu i přes takové výsledky. Což si navzájem odporuje. Jediné pozitivní na celém vyšetření bylo, že jsme poprvé slyšeli ozvy srdíčka miminka a také moje srdce pro porovnání frekvence. Odcházeli jsme opravdu znechucení z přístupu dr. Na 2. screening určitě půjdeme jinam.

Dobry den,
    z prvotrimestralniho screeningu jsem mela respect, tak jsem si zde prostudovala recenze k pani doktorce a sla tam pripravena. Pani doktorka je zcela jiste velmi prima, trochu ostra a sebevedoma zena. Respektuje zvlaste ty pacienty, kteri prijdou jiz informovani a s konkretnimi dotazy. Pokud se zeptate na dle ni banalni dotaz, da vam to jasne najevo. Vyzaduje naprosty respekt k ni jako k lekarce, ale umi i zavtipkovat. Z medicinskeho hlediska je to velka kapacita a jedna z nejlepsich ke krete muzete jit, jen si pripadate trochu jako ve skole a musi si clovek dat pozor na uroven komunikace a prijit informovany.

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

U pí doktorky jsem byla na prvo- a druhosemestralním screeningu, obě zkušenosti byly negativní. Věřím, že vybavení Gennetu a její zkušenosti jsou na výborné úrovni, ale lidsky příšerné. Je odtažitá, arogantní, skrytě posměšná, nadřazená i dobrý nález podává tak, že to vyvolává strach. Kazí to radost nastávajících rodičů.

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Zkušená odbornice, při ultrazvuku vysvětluje vše, co vidí. Konzultace nás velmi uklidnila.

MUDr. Dagmar Smetanová Jiný

Úžasná paní doktorka, špičková expertka v oboru, přitom s nadstandardně šetrným a lidským přístupem. Absolvovala jsem u ní ultrazvuk i CVS, díky jejímu přístupu a vysvětlení každého problému jsem se mnohem snadněji vyrovnala se ztrátou miminka.

MUDr. Radka Jarošová Jiný

Paní doktorku Jarošovou mohu všem jen doporučit. Mám zkušenosti i z jiných IVF center a byla jsem u ní velmi spokojená. Hlavně díky ní se dneska těšíme na miminko.

MUDr. Viktor Vik, Ph.D. Jiný

Dle označení tohoto lékaře jsem nadsamec. Až po fragmentaci kterou nám dělali jinde ( po zaslání spermiogramu do jiného CARU se docela zděsili takových výsledku) sme zjistili, že mám 94% spermií nepohyblivých. Až jiný androlog zjistil, že mám lletitou Varikokelu. Za mě velmi špatná zkušenost a hlavně ztráta času.