Hledejte v názorech
Ondřej
Paní doktroka a sestra jsou velice příjemné. Vzaly mě při akutním problému a velice dobře mi pomohly.
Zimovjan
K paní doktorce chodím již léta a má spokojenost spočívá v jejím osobním přístupu a důkladnosti ošetření pacientů. Rád bych ji všem doporučil, bohužel její vysoká kvalita se odráží v již naplněné kapacitě pacientů, tedy nové pacienty nepřijímá...
Váš účet byl odstraněn
Bezvadná zubařka, velice citlivá. Než jsem k ní přešla, měla jsem až panický strach ze zubního ošetření, nyní jsem se tohoto strachu zbavila. Paní doktorka je velmi pečlivá :-)
Skvělá odbornice, nesmírně lidská, pečlivá. Chodíme k ní už přes 20 let, naše děti taky a teď už i vnoučata. Díky ní nevíme, co je to strach ze zubního ošetření.
K paní doktorce chodíme celá třígenerační rodina, a musím říct, že si ji nemohu vynachválit. Je citlivá a je to velký odborník. K ní se na prohlídky nebojíme - i když např. babička měla dost komplikované zákroky.
Velmi empatická, citlivá a pečlivá paní doktorka. Její odborná úroveň je na velmi vysoké úrovni. Netrpí pocitem, že vše musí provézt sama, takže v případě komplikovanějších případů neváhá člověka poslat k odborníkům.
Ochotná, jemná, snaží se vždy pomoci.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze