Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme diagnostickou a léčebně preventivní péči z následujících lékařských oborů: dermatologie, kožní, dětská kardiologie, gynekologie, porodnictví, chirurgie, interní medicína, biochemie, hematologie, mikrobiologie, logopedie, oční, ortodoncie, ortopedie, praktický lékař, stomatologie a urologie.

Služby

Specialisté

Poliklinika Čumpelíkova s.r.o.
Čumpelíkova 1764/2, Praha 18200
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (19)

MUDr. Olga Kopová • Jiný

Dnes nám paní doktorka oznámila,že v listopadu končí....proto raději píši aby se nestalo Vám to samé ...Proto raději píši..zbytečně jsem jela na druhou prohlídku jen vyslechnout,tady máte vše v listopadu končíme a nazdar.Takové jednání jsem teda ještě nezažila.A ukončení ordinace paní doktorka mohla klidně zavolat ,abych svůj a syna čas využila hledáním jinde .atd...Dnes teda zírám jak se řeší ukončení ordinace !!!!!!!!!!

Ingrid Pavlová • Jiný

Naprosto úžasná, rychlá, milá a vstřícná komunikace

I
    MUDr. Hana Dušánková • Jiný

Trhání zubů osmiček u paní doktorky nebolí. Ještě jsem se při tom zasmála. Paní doktorka je pečlivá.

O
    MUDr. Dagmar Pojmanová • Jiný

Paní doktroka a sestra jsou velice příjemné. Vzaly mě při akutním problému a velice dobře mi pomohly.

MUDr. Olga Kopová • Jiný

S paní doktorkou jsme velice spokojeni. Synovi srovnala behem pul roku zuby. Je někdy přísna, ale ví proč. Nevadí mi, když vynada, ze ma rovnatka nosit častěji :o)

R
    MUDr. Zdenka Beníšková • Jiný

Nechápu, proč Mudr. Beníšková mladší vykonává profesi lékařky. Pacienta do ordinace nechce, vše řeší přes vrátnici, např. žádanku nechám na vrátnici, zprávu od specialisty mi nechte na vrátnici a pak si zavolejte, apod. Toto se děje již od doby, kdy se tu potýkáme s covidem. Je to opravdu velmi nezodpovědné od ní a dle mého názoru tímto zanedbává péči o pacienty.

R
    MUDr. Radmila Hrubá • Jiný

Paní doktorka je velmi příjemná a klidná dáma, velice pečlivá a není pro ni nic problém, lepšího praktika neznám ,proto jsem k paní doktorce přihlásila i svou dceru, která je také velmi spokojená.

I
    MUDr. Zdeněk Holec • preventivní prohlídky

Nejlepší lékař jakého nyní mám.Dnes jsem u něj byla a jsem unešena jeho přístupem,profesionalitou a pečlivostí.Udělal mi všechny vyšetření k prevenci.Jak jsem se ta bála jí tak jsem šla potěšena odtamtud.

MUDr. Eva Matějková • Jiný

Chodím k paní doktorce už málem 20 let a nemohu ji dostatečně vynachválit ... je to profesionál, velice slušná a trpělivá, všechno vysvětlí, dbá o dodatečná vyšetření. Za ta léta jsem ji nikdy neviděl ve špatné náladě.

MUDr. Eva Matějková • Jiný

Paní doktorka je pečlivá a šikovná, chodíme k ní skoro celá rodina a jsme s ní všichni velmi spokojeni.