Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Z
Umístění: Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s. Jiný

Má zkušenost s panem primářem historický a s funkčností oddělení historický i dnes po cca 10 letech je naprosto úžasná. Je to rozhodně příkladně oddělení pro ostatní. Moc děkuji za péči.

Umístění: Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s. Jiný

Velmi si vážíme péče a odbornosti pana primáře Markalouse. Byli jsme k němu posláni naší doktorkou po vyšetřeních na ORL v ČB, kde nám nikdo nic nevysvětlil a doktorka byla velmi nepříjemná….
Byli jsme velmi mile překvapeni přístupem a odborností pana primáře i brzkou dobou, kterou se nám věnoval (cca hodinu po zavolání).Vše nám vysvětlil. Dále nám pak i domluvil termín u specialisty na jiném odborném pracovišti.
Jen je škoda, že v nemocnici nemají lepší vybavení. Určitě by si to ORL v Jind. Hradci zasloužilo!
Také kladně hodnotíme empatii, s kterou nám byly informace podávány.

Umístění: Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s. Jiný

Pan primář MUDr Markalous je skvělý odborník a neskutečný operatér. Na oddělení panuje skvělá atmosféra. :-),:-),:-)

Chtel bych velmi podekovat panu primari Markalousovi za operaci a prikladnou peci jeho kolektivu diky za vraceni do zivota Rober
t Křiž Jihlava

Velmi rád bych vyjádřil poděkování a jistě nejen za sebe p. Prim. Markalousovi. Jsem z Prahy a cca před dvěmi měsíci mi můj ošetřující lékař oznámil nutnost operace štítné žlázy. Na výběr operatéra jsem měl celou řadu možností v renomovaných nemocnicích v Praze, kde před rokem podobnou operaci absolvovala moje snacha s tím rozdílem, že jí byla odstraněna pouze 1/2 žlázy, ale u mne se jednalo o kompletní odstranění. Snacha byla 4 dny na JIP a další 5 dní hospitalizhována. Na doporučení jsem se dostal do nemocnice v Jidřichově Hradci, kde po velmi složitém zákroku mě ve velmi dobrém stavu po 3 dnech po operaci propouštěli do domácího léčení. Díky nesmírné odbornosti, zručnosti a daru, který Prim. Markalus má, vše dopadlo perfektně. Jeho velmi citlivý lidský přístup ke všem pacientům, kdy najde čas k podrobnému vysvětlení celého zákroku pacienta uklidní. Toto se týká i celého pracovního kolektivu oddělení pod ORL pod vedením prim. Markaluse. Ještě jednou všem za vše můj srdečný dík.
Vladimír Tišer

G

Dobrý den, stejně tak jako pan Jindřich i já jsem z Č.B. a operaci jsem raději podstoupila v J. Hradci, protože na pana primáře Bohumila Markalouse jsem slyšela jen samé krásné a pozitvní ohlasy. Za sebe mohu říci, že jsem se strašně bála, protože to byla má první operace v životě. A protože to byla operace štítné žlázy, děsně jsem se bála, že by to v Budějovicích nemuselo dopadnout nejlépe, proto právě J. Hradec. A udělala jsem dobře. Sestřičky po celou mou hospitalizaci byly milé, příjemné a hlavně lidské. To samé se týče jak pana primáře B. Markalouse, tak i ostatních ošetřujících lékářů. Všem moc a moc děkuji za veškerou péči. Chalupová G.

pan doktor Markalous je velký profesionál a má výborný lidský přístup k pacientům. Vše mi před operací vysvětlil, takže jsem přesně věděla jak vše bude probíhat. Děkuji

Já jsem z Č. Budějovic a podstoupil jsem v J. hradci operaci a byl jsem velmi příjemně překvapen profesionálním a zároveň velmi lidským přístupem lékařů a sester. Mám možnost srovnání, s nemocnici v Českých Budějovicich, takže jsem do nemocnice nastupoval s obavami-nikoli ze zákroku, ale spíše kvůli nepříliš příjemné atmosféře, která tam byla. Teď jsem byl trochu jako Alenka v říši divů-lékaři příjemní, sestry stále v plné práci, přesto usměvavé a velmi ochotné- nejen ke mě, ale ke všem pacientům, po celou dobu jsem neviděl zamračenou sestru. na ORL. oddělení. pod vedením pana Primáře
MUDr. Bohumia Markalouse Všem doporučuji