Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Odděleních: Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s.
Interní, Nervové, Dětské, Ženské, Chirurgické, ARO, Oční, Ušní-nosní-krční, Urologické, Ortopedické a Ošetřovatelská péče.

Služby

Specialisté

Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s.
U Nemocnice 380/III, Jindřichův Hradec 377 38
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (9)

Z
    Bohumil Markalous Jiný

Má zkušenost s panem primářem historický a s funkčností oddělení historický i dnes po cca 10 letech je naprosto úžasná. Je to rozhodně příkladně oddělení pro ostatní. Moc děkuji za péči.

MUDr. Petr Pavliš Jiný

Dobrý den. Velmi špatně zašita, tržná rána na hlavě od Doktora Pavliše. Osobně jsem se zhrozyl.

Bohumil Markalous Jiný

Velmi si vážíme péče a odbornosti pana primáře Markalouse. Byli jsme k němu posláni naší doktorkou po vyšetřeních na ORL v ČB, kde nám nikdo nic nevysvětlil a doktorka byla velmi nepříjemná….
    Byli jsme velmi mile překvapeni přístupem a odborností pana primáře i brzkou dobou, kterou se nám věnoval (cca hodinu po zavolání).Vše nám vysvětlil. Dále nám pak i domluvil termín u specialisty na jiném odborném pracovišti.
    Jen je škoda, že v nemocnici nemají lepší vybavení. Určitě by si to ORL v Jind. Hradci zasloužilo!
    Také kladně hodnotíme empatii, s kterou nám byly informace podávány.

Bohumil Markalous Jiný

Pan primář MUDr Markalous je skvělý odborník a neskutečný operatér. Na oddělení panuje skvělá atmosféra. :-),:-),:-)

MUDr. Zdeněk Pána Jiný

Po úrazu, kdy jsem si ucvakla špičku ukazovacku jsem měla štěstí na urgentu na pana doktora. Odvedl naprosto vynikající práci při plastice prstu. Skvělý přístup i sester, moc děkuji

MUDr. Alena Derbak Jiný

Paní doktorka je moc milá, hodná a empatická. Potkaly jsme se v nelehké situaci, kdy mě přijímala k nástupu do nemocnice v poměrně těžkém stavu. Její rychlé jednání a odbornost pomohla k tomu, že jsem já i můj narozený syn v pořádku. Mnohokrát děkuji.

MUDr. Martina Šteflová Jiný

S touto paní doktorkou jsem se poprvé setkala na Pohotovosti v Jindřichově Hradci.Měla jsem strach a byla ve stresu.Paní doktorka má velmi lidský pristup k pacientům, vyzařuje z ni pozitivni energie U ní určitě nezažijete ten pocit, že obtěžujete ani se nad vámi nebude povyšovat.Jeji odborné znalosti jsou na vysoké úrovni.

R
    MUDr. Jiří Štetka Jiný

Rodila jsem za asistence pana doktora v Jindrichove Hradci.Jako prvorodicka jsem se s nim citila bezpecne,umel me podporit,abych ze sebe vydala to nejlepsi v dane chvili,za coz mu velice dekuji! Udelal kvalitne nastrih i siti,coz vsichni doktori pri hojeni jen koukali a kroutili hlavou hlavama, ze jaka krasna prace. Byl u porodu klidny, konzultoval to se mnou. Rozhodne mohu rict, ze chovani pana doktora je prijemne na urovni, ja jsem se s nim citila fakt dobre.

Andrea Písecká Preventivní prohlídka a kontroly v těhotenství

Sympatická, vstřícná a ochotná paní doktorka, kterou, troufám si říct práce baví, takových usměvavých lidí do ordinací by mělo být víc.