Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Ing. Mimránek
Paní na telefonu není ochotná se jakkoli domluvit ani odpovědět na žádnou otázku. Buď hovor ukončí, nebo ho nechá běžet bez reakce. Dvakrát jsem volal, a potřetí už raději hovor nepřijala.
Trčková Z.
Skvělý odborník, pacientovi se věnuje s pečlivostí a je to lékař, ke kterému mám důvěru. Jsem moc ráda, že patřím mezi ty, kteří k němu pravidelně dochází.
K.N.
Pan doktor je výborny internista ale i psycholog.Za 12 let jen vynikajicí zkusenosti.
DM
Těší mne, že nejsem sama, kdo vidí, že pan doktor chodí do ordinace pravidelně o 1/2 hod. později (jinak by to byla velká náhoda - jsem čekatelkou i v přilehlých ordinacích, takže jsem to měla možnost zaregistrovat už alespoň 10 krát). Plně se ztotžňuji s názorem paní zdravotnice, viz výše. Nová sestřička je sice metr, ale udělala pořádek, zavedla časy na objednávkách a je rychlá. Pana doktora, který v noci někde slouží a nemá čas se na 8.hodinu přesunout do ordinace, ale zastoupit nemůže.
Vynikající odborník, příjemný k pacientům. Ten, kdo zažil u předchozích sester čekací doby v ordinaci až tři hodiny, rád přijme fakt, že nynější sestřička je rázná a má ráda ve všem pořádek.
Pan doktor má starost o pacienty a velmi dobrý přístup k nim. M.V.
E.K.
Pan doktor je výborný lékař a odborník. K pacientům přistupuje se zájmem a citlivostí.
Škoda, že chování sestry k pacientům je často velmi nevhodné, její hrubé okřikování bývá slyšet až do čekárny.
Skvělý odborník, přístup k pacientům na jedničku a také ochota prokonzultovat stav pacienta po telefonu je příkladná. Z. a K. Trčkovi
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně