Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Číslo ověřené

Skvělý pan doktor, je to velký profesionál, opravdu se vyzná, vždy mi pomohl. A jako bonus má v sobě obrovský kus lidskosti.

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den ,minulý čtvrtek jsem po cvičení ofoukla a navic ještě vecer šla s mokrou hlavou ven .Druhý den ráno jsem se motala a hučelo mi v uších,vzala jsrm si brufen a sla hrabat na zahrádku,kde jsem se zpotila a zřejmě opet ofoukla,v sobotu mi bylo bídně brala jsem brufen paralen,stale motolice...Více a hučení v ušich a bolest krku pod uchy.Šla jsrm k lékařce ta mi napsala injekce novalgin gegan a b12 po 3 dnech žádná zmena,odeslana na neurologii tam zjistena podle vyšetření vertigo a krční páteř napsán guyacaran bethasin a novalgin jedna infuze,léky domu ,na ušnim žadný nález pouze alergická rýma,mam stale hučení v uších občas i bolest a hlavne ty motolice.Prosím o Váš názor Méně

Dobrý den, bolesti krční páteře může dělat ty příznaky co máte, někdy to trvá déle než se to spraví a zaberou léky z neurologie. Případně pak ještě rehabilitace, ale osobně bych ještě zkus...Víceil vyloučit zvýšení krevního tlaku, který probíhá většinou skrytě a jeho první příznaky pak jsou hučení a bolesti hlavy a vertigo. Řešení vysokého tlaku a jeho vyloučení probíhá zpočátku u praktického lékaře, případně doplněním tlakového hollteru. Méně

MUDr. Bachar HANNA

Dobry den mam dotaz neni mi posledni dobou dobře když sem venku zacinam mi byt na vybuleni špatně se mi dycha a mam špatnou koncetraci posledni dobou me kazde rano boli dole v podbřiši. Na krku mi občas připada jako by se měl udusit takovym tlakem a nemužu prijd čim to je jsem bez nalady a toko...Víceve stavy už mě opravdu nebavi děkuji za odpověd íjeste kdyz sem nekde v cekarne a cekam dlouho tak to na me take prichazi i v MHD) Méně

Dobrý den, rozhodně bych navštívil praktického lékaře, který by měl vyloučit různé choroby dle příznaků, vyšetřit krevní odběry, doplnit sono břicha a vyloučit zánět močového měchýře. Jinak d...Vícele ostatních příznaků, změny nálad, atd. se mi to jeví jako úzkostné depresivní stavy s fobickymi ataky mezi lidi a v přeplněných prostorách, proto bych doporučil i psychiatrické vyšetření a přechodně nasazení léku di stabilizace stavu.
Z toho osobně si netroufnu říct přesně co Vám je pokud Vás osobně nevyšetřim, ani nevím jaké je Vaše pohlaví a věk, což takové podobné stavy mívají ženy v přechodu. Méně

MUDr. Bachar HANNA