Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Mirabel B.
S paní doktorkou jsem se setkávala jak v ambulanci, tak jsem jí měla u svého prvního porodu. Vždy mi všechno vysvětlila a při porodu byla opravdovou oporou. Ač byl porod komplikovanější, dovedla ho do konce i bez císařského řezu. Po porodu se za mnou několikrát stavovala a zajímala se o můj stav. Byla vždy milá a profesionální.
bythewa
Paní doktorku jsem bohužel vyfasovala k svému prvnímu porodu. Bylo to neštěstí. Vůbec se mnou ani s manželem nekomunikovala. Ani k miminku mi nepogratulovala. Bylo znat, ze je nejspis prepracovana a ja jsem pro ni byla jedno cislo z mnoha. A to ze to byl muj prvni porod ji opravdu nezajimalo. Doporucila mi cisare, protoze jsem mela duveru v lekare, tak jsem souhlasila. Syn mel Apgar skore 10-10-10. Kdyz jsem se pri propusteni ptala, z jakeho duvodu mi byl doporucen cisar, nikdo mi na to nebyl schopny odpovedet. Zacala jsem se zajimat o zpusob vedeni porodu v zahranici a tady spatruji zacinajici problem-nekomunikujici mudr, vnitrni vysetrovani, nuceni do polohy vleze, urychlovani porodu, pripadne vyvolavani porodu... Na tuto lekarku jsem si i stezovala, ovsem nenapadlo me si vzit k porodu kameru nebo diktafon, takze co mohla, poprela. Doporucuji vsem tehotnym, zajimejte se, jak se rodi v zapadnich zemi, budete velmi prekvapene. Mame sice temer vse zdarma, ale na ukor naseho zdravi.
Barča B.
Paní doktorka je člověk na svém místě, vždy milá, usměvavá, ochotná a poradí se vším. Sestřičky v Medicentru v Berouně také moc milé :)