lékař Alona Yaroshchuk

Očkování

Prenatální vyšetření

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
• Umístění: Medicinské a estetické centrum Mark...Vícein • gynekologický ultrazvuk Méně

Я была у этого доктора впервые, на первый взгляд квалификациировая и внимательная, спасибо за осмотр и консультацию.

Návštěva ověřená
• Umístění: Medicinské a estetické centrum Mark...Vícein • gynekologické vyšetření Méně

Byla jsem dnes poprvé.Ochotná,vstřícnost ,vše podrobně vysvětleno. Rozhodně doporučuji:)

Kontrolní schůzka proběhla v pořádku. Pani Alona je skvělá gynekolog

Číslo ověřené
Umístění: jiné místo • Jiný

Velice příjemná a empatická lékařka. Byla jsem u ní na potvrzení těhotenství. Je pečlivá a nic nechce zanedbat. Na otázky odpovídá velice mile a hlavně srozumitelně. Paní doktorku doporučuji.

T
Návštěva ověřená

Profesionální přístup. Doporučuji. Jsem s paní doktorkou spokojena.

Návštěva ověřená

Pani doktorka moc byla příjemná . A hlavně všechno visvetlele srozumitelné.

Návštěva ověřená

Všechno bylo dobře. Budu dál tam chodit . Doporučuji to centrum.

Návštěva ověřená

Doporučuji paní doktorku , je velmi hodna na své pacienty. Všechno mi řekla a poradila

Návštěva ověřená

Paní doktorka byla moc milá a vše se snažila vysvětlit co nejlépe.

Návštěva ověřená

Paní doktorka je příjemná a velmi ochotna vysvětlit všechno na co se zaptas .