Gynekologie Více

O nás

S pílí a láskou jsme pro Vás otevřeli centrum poskytující luxusní nadstandartní estetickou péči v úplně nových klimatizovaných a moderně zařízených prostorách. Svým klientům nabízíme špičkové služby na světové úrovni, které jsou podpořeny špičkovým technickým vybavením a profesionálním personálem.
Specializujeme se na kompletní ošetření celého těla a to vysoce komfortními metodami zaměřenými zejména na eliminaci estetických i zdravotních nedostatků či problémů, na omlazující procedury, ale i na návrat k zdravému životnímu stylu.
Naši specialisté jsou mezi těmi nejlepšími ve svých oborech.
Naše specializace

И
    lékař Alla Blyzniuk • gynekologické konzultace

Замечательный доктор. Рекомендую.

MUDr. Kateřina Kneiblová • gynekologické vyšetření

Velmi ochotna a milá doktorka, vše s klidem vysvětlila a byla opatrná a citlivá

lékař Alona Yaroshchuk • gynekologický ultrazvuk

Я была у этого доктора впервые, на первый взгляд квалификациировая и внимательная, спасибо за осмотр и консультацию.

lékař Alona Yaroshchuk • gynekologické vyšetření

Byla jsem dnes poprvé.Ochotná,vstřícnost ,vše podrobně vysvětleno. Rozhodně doporučuji:)

MUDr. Halyna Markin • preventivní prohlídky

Pokud nemáte problém, tak je všechno ok, poněvadž není co řešit a vysvětlovat. Pokud máte setkáte se s naprostou neempatií, nevysvětlí, nepřizná vlastní chybu a raději osočuje pacientku a zvyšuje hlas. Je opravdu jedno, co je původ takového chování, jestli špatný den v práci nebo cokoliv jiného, toto se nemůže stávat. Pokaždé jsem se cítila, že otravuji a vzhledem k tomu, že Halyna Markin nic nikdy pořádně nevysvětlila, pouze děsila, objednala jsem se k jinému specialistovi a na jinou gynekologii, kde je přístup naprosto nesrovnatelný. Jsem moc ráda, že už tam nejsem. Pro mě to byla nejhorší a k tomu nejdražší gynekologie, jediné pozitium jsou zobrazovací přístroje vysoké kvality (ne každá gyn. ordinace takové má).

Kontrolní schůzka proběhla v pořádku. Pani Alona je skvělá gynekolog

Н
    lékař Alla Blyzniuk • gynekologické vyšetření

Спасибо большое, врачу за консультацию. Врач объясняет все доступно и понятно. Прошла осмотр и УЗИ. Выписан рецепт прохожу лечение. Уже второй раз была у доктора Аллы Близнюк, квалифицированный врач, компетентна.

T
    MUDr. Petra Filová

Pani doktorka je skvela. Kratke objednaci casy a vyborny odbornik.

T
    lékař Alona Yaroshchuk • gynekologické vyšetření

Profesionální přístup. Doporučuji. Jsem s paní doktorkou spokojena.

MUDr. Halyna Markin

profesionalita, důvěra, maximální ochota a péče, empatie.
    Velice doporučuji!