nejnejnejlepši
Velmi pecliva stomatolozka, ktera vi, co dela a dela to skvele.
Je super a jeste hraje tenis ;-)))))
Lubomir Zrnecko
Lidsky i profesionálně bezchybná. Paní doktorka dokáže vždy bezvadně vysvětlit, co bude pacientovi provádět a jak, a také dokáže přesvědčivě motivovat k péči o chrup. Zjevně se zajímá o nové trendy - při téměř každé návštěvě je vidět nejaká nová mašinka či jiná část vybavení ordinace. Také nesmím zapomenout na vždy milou a ochotnou sestru Haničku.
Plně souhlasíme s předešlými názory. A všichni kdo k ní chodíme (a že je nás hodně) víme, že je to náš nejlepší stomatolog!! Už konečně zoubky nebolí. Profesionální a milý přístup paní doktorky i sestřičky.
Hana Sobotkova
Plne se ztotoznuji s nazory predeslych pacientu
Hmyzák
MUDr. Žmolíkovou pokládám za dosud nejlepšího stomatologa, kterého jsem dosud za více než 5 desetiletí potkal. Kromě velice pečlivé (a trvanlivé!) péče si cením zejména její schopnosti vidět do budoucna - odhadovat co vše může s chrupem časem nastat a preventivně proti tomu působit. Musím konstatovat, že teprve za její péče se moje zuby dostaly do pohody.
Mohu říci o paní doktorce jen a jen to nejlepší vzorně se strá o celou moji rodinu děkuji ji za to.
Rybář
Moje náVštěva u paní doktorky Žmolíkové je vždy zážitek.Velmi dobře se stará o můj ústní otvor do hlavy.Moje zubní protéza nepotřebuje žádné lepidlo držíto.Je třeba zmínit i pochvalu na sestřičku Haničku.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze