- můj přístup je zaměřený na práci s tělem, uvolnění mysli v kombinaci s klasickým rozhovorem
- preferuji spíš jednoduchost, než hledání složitých řešení a vedení dlouhých filozofických debat
- mám klasické vysokoškolské psychologické vzdělání
- vystudovala jsem dálkově sociální práci (orientuji se v sociálně právní oblasti)
- mám výcvik v krizové intervenci (pomoc v krizi)
- pracovala jsem ve školství a v neziskovém sektoru
- mám sebezkušenostní psychodynamický psychoterapeutický výcvik a jsem ve výcvikové individuální terapii a v supervizi
- zabývám se prací s tělem a relaxačními technikami, často vycházím z jógy (pracuji i jako lektorka jógy)
- nebráním se alternativním pohledům na lidskou duši a tělo, zajímám se o psychosomatiku
- každý den se učím od svých klientů i z vlastního života
- člověka vnímám jako duchovní bytost a u klientů mě zajímají otázky jeho osobní víry
- mám klasické vysokoškolské psychologické vzdělání
- mám výcvik v krizové intervenci (pomoc v krizi)
- pracovala jsem ve školství a v neziskovém sektoru
- každý den se učím od svých klientů i z vlastního života
Přijímám:
dospělí
Psychologické konzultace • Od 600 Kč
Psychologické poradenství • Od 600 Kč
Krizová intervence • Od 600 Kč +1 Více
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Zuzana Zavadilová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor