M.Ř.
Paní doktorka bývala skvělá. Bohužel od roku 2020 se setkávám s velmi arogantním přístupem. Ve chvíli, kdy jsem se již k tomuto počínání ohradila, tak mi bylo sděleno formou emailu, že mne k danému dni vyřazuje z evidence a mého manžela také (podotýkám, že s ním tuto skutečnost předem nekonzultovala a byl u ní veden na neschopence). Vnímám jako nutnost varovat, že pokud přijde celá rodina a bude mít s jedním členem problém, pravděpodobně to v jejím případě odnesou všichni. Sem opravdu registraci nedoporučuji. Co se týče péče, vše si budete muset obíhat sami, domlouvat také, dostanete pozdě žádanky, nejlépe dvacet minut před návštěvou a pokud pokud nedostanete zprávu od specialisty, tak budete zpochybňováni. Za ty nervy, jak se paní doktorka vyspí, to opravdu nestojí.
NN
Při návštěvě paní doktorky s respiračními obtížemi a bolestivý zánětem jsem narazila na naprostý nedostatek základní lidské slušnosti že strany paní doktorky, který mě naprosto šokoval. Odpovědí na mnou popisované potíže byla jen neochota, arogance, snaha o přesun problémů kamkoli jinam. Tam už nikdy.