nicie
Neskutečné! Nebudu se bavit o vypadnutých či špatně zbroušených plombách. Celou dobu jsem si naivně říkala, že to je běžné. Ovšem toto už je moc: Místo vytržení mi byly 2 zuby pouze "ulámané", kořeny zůstaly. Na RTG mne přes poměrně rozsáhlé problémy se zuby paní zubařka ani jednou neposlala, jelikož jí to nepřišlo nezbytně nutné. Rozhodla jsem se tedy RTG navštívit sama a až v tuto chvíli bylo zjištěno, že mám kořeny již rok kompletně zarostlé v dásních. Následovala návštěva na stomatochirurgii, kam jsem byla okamžitě (již jiným zubařem) odeslána, kde mi dásně rozstříhli a kořeny postupně "vydolovali". Ta bolest, kterou jsem následný týden prožívala byla strašná. Denně výměny drenů atd. Tímto paní zubařce velice děkuji a veškeré ostatní pacienty důrazně varuji.
Mám jen tři zkušenosti s paní zubařkou a to negativní z profesního hlediska. Jednou mi dělala plombu nic složitého, ale bohužel zub nezbrousila dohladka mezi zuby a neustále se mi tam mezi zuby zasekne jídlo prostě tam nechala prasklinu kde se dostane jídlo cokoliv a je to velice nepříjemné ani nití nejsem schopná to odstranit a to od prvního dne po opravě zubu od ní, následovně se mi udělal váček u zubu chtěla jej ihned trhat a tp bez vyhotovení rengenu a nechala mi zub otevřený skoro 3 týdny. Našla jsem si jiného lékaře a ten zjistil, že mi otevřela jen jeden kanál v zubu, na první termínu mi udělal rengen jak je to nutné dal mi provizorní vložku do zubu a za týden mi udělal zub. Je neskutečné co je vše možné, ale určitě bych nikomu nedoporučila tuto lékařku...
Paní doktorku Zábrodskou, původně ordinující na poliklinice Kartouzská na Praze 5, nyní v Jinočanech, všem důrazně nedoporučuji !!!
Píši za svou maminku, kterou svou "šikovností" připravila najednou o 6 (!) zubů (částečně vlastních, částečně korunek), a to při snímání otisků, které nechala v ústech mamky příliš dlouho tvrdnout (mezitím se někde zapomněla), a když je páčila, došlo k "přervání" zubů. Musím podotknout, že MUDr. Zábrodská postup opakovala, nicméně opět na mamku zapomněla, podruhé jí zuby "rvala" a dílo zkázy dokončila. Výsledek: 6 extrakcí zbytků zubů a kořenů provedených na Stomatochirurgii VFN a dlouhodobé bolestivé následky a léčení.
Paní doktorka ovšem svou chybu nepřiznala, tudíž se ani neomluvila, mlží . .
Maminka už chodí jinam, nicméně na ní bude ještě dlouho a často vzpomínat.
dmb
Paní doktorka je úžasná jak profesně, tak lidsky, mohu jen chválit a všem doporučit. dmb
VELICE DOBRÁ ZUBAŘKA S DOBRYM SRDICKEM.BOHUEZL TED ORDINUJE V JINOCANECH U PRAHY
neskutecne neuveritelne sikovna stomatolozka..celej zivot mam panickou hruzu ze zubare a po navsteve u pani doktorky nemam slov...strach je pryc...je to vse o pristupu a zachazeni ...nejlepsi ......F.Hammrle
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze