Jungmannova 30, Praha 110 00
Návštěvu je možné zrušit nebo přesunout nejpozději 24 hodin předem. Jinak bude účtována.
Přečtěte si více07/09/2024
Jungmannova 30, Praha 110 00
Přečtěte si více07/09/2024
Psychologické poradenství • 1 000 Kč +5 Více
Konzultace online • 1 000 Kč +7 Více
Psychologické poradenství • 1 000 Kč
Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy • 1 000 Kč
Večerní online konzultace jednotlivec • 1 000 Kč
VíceZpůsoby platby: Bankovní převod
První konzultaci klient platí předem převodem na účet proti vystavené faktuře zaslané e-mailem. Platba musí být na účet připsána nejpozději 24 h před konzultací.
Další konzultace klient platí po sezení převodem na účet pomocí QR kódu.
Číslo účtu: **********/****
Do poznámky: jméno a příjmení klienta, datum konzultace
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Maximálně 10 minut před online konzultací dostane e-mailem zprávu s odkazem, na kterém se propojíme.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Individuální psychoterapie
Konzultace online
Psychologické poradenství
Večerní online konzultace jednotlivec
+1 služba
Jak fungují ceny?
Rozhodně doporučuji, velmi empatická a příjemná terapeutka
Zuzana mi pomohla překonat hlubokou vnitřní krizi, do které jsem se dostala během mateřské a rodičovské dovolené. Projevovala se velkým pracovním nasazením, které ale nevedlo ke kýženým výsledkům. Společně jsme se během 11 konzultací (první konzultace byla seznamovací v offline prostředí, ostatní online) dostaly ke skutečnému jádru věci a pochopila jsem, že workoholismus je jen "berlička", kterou používám, abych nemusela řešit ty skutečné životní výzvy, které se přede mnou vynořily.
Z kariérního poradenství se nakonec vyklubala kvalitní psychoterapie, která mi pomohla uvidět svou skutečnou hodnotu, která není spojena s pracovními výkony.
Zuzanu proto mohu vřele doporučit jak kariérní poradkyní (bylo očividné, že se ve sféře marketingu pohybuje jako ryba ve vodě), tak i zdatnou psychoterapeutku.
Zuzka se zaměřuje na aktuální stav věci. Formou dobře mířených dotazů mne navede vždy na jiný pohled na situaci a tím se posouváme dál
Paní Vyhnánková mi velice pomohla naučit se rozumné sebereflexivitě. Velice empatická a všímavá. Vytvárí pocit bezpečí.
Moje první konzultace se Zuzanou proběhla přibližně před pěti měsíci, již po prvním sezení jsem měl tušení, že by naše spolupráce mohla fungovat a věděl jsem, že chci přijít znovu, od té doby se setkáváme pravidelně. Pokud máte strach, že budete v terapii "tápat", pak nemusíte. Ztratíte-li se v toku vašich myšlenek, pak vás Zuzana dokáže nasměrovat zpět, například pomocí správně položené otázky, která vás donutí zamyslet se nad tím podstatným. V terapii se Zuzanou oceňuji zejména, uvolněnou, upřímnou, podporující a autentickou atmosféru, která na našich společných sezeních panuje, a která tak pomáhá spoluvytvářet důvěryhodný terapeutický vztah, ve kterém se klient dokáže terapeutovi otevřít. Nesmím zapomenout ocenit i onen důležitý "lidský" prvek, který do terapie vkládá hlavně Zuzana a vkládá tím do terapie i velkou přidanou hodnotu.
Děkuji Vám, Zuzano.
Od chvíle, kdy jsem paní Zuzanu začala navštěvovat (březen 2024), zaznamenávám výrazné pozitivní změny ve svém životě. Vyhovuje mi její přístup ale i schopnost naladění se na moje emoce a poskytovat nejen skrze její otázky podporu v těžkých chvílích ale někdy i nezbytnou konfrontaci s realitou, která mi často pomáhá vidět situace objektivněji a s novou perspektivou. Její profesionalita, vřelost a empatie je pro mě velmi inspirativní, a díky této pomoci si dokážu v životě mnohem lépe nastavovat hranice a je pro mě snadnější je praktikovat v běžném životě. Problém umím díky terapii jasněji pojmenovat a vím přibližně odkud pramení a to mi přináší větší jistotu a klid ale i důvěru v sebe a moje schopnosti.
Zuzka je pro mě naprostý profesionál a člověk na svém místě. Současně je empatická a umí v terapii vytvořit bezpečný prostor. Na terapie k ní se vždy těším, protože mě nabíjejí energií a odcházím s novým pohledem na věc. Zuzka se totiž umí skvěle ptát, a to není málo. Jsem moc ráda, že můžeme spolupracovat a těším se, kam dál se v rámci této spolupráce posunu. A ten nádherný Kotěrův barák, ve kterém má zázemí, to už je jen třešinka na dortu.
Jsem moc vděčná, že jsem narazila na paní Vyhnánkovou.
Poskytla mi přátelské a empatické prostředí ve kterém se cítím velmi bezpečně.
Vždy mi pomůže podívat se na danné situace z více úhlů pohledu což je velice nápomocné.
Za sebe mohu říci, že terapie je jednou z nejlepších investic, které jsem učinila.
Sezení jsou velmi milá a konstruktivní. Zuzany přístup mě nutí zamýšlet se, jak by mohly věci fungovat.
Velmi mi vyhovuje přístup/metoda konzultací, stejně tak i interakce s terapeutkou.
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, řeším rozchod s přítelem. Budeme spolu skoro šest let, je nám 23. Poslední dva roky nám vztah nefunguje plně, je to spíše přátelská rovina, protože mi už není příjemný ani jeho dotek, není mi z toho dobře a jsem vůči němu odtažitá a necítím přitažlivost. Nevím úplně, jak to vzniklo,...Více
Dobrý den, chci ocenit, že přestože nevíte, zda má v této fázi ještě smysl něco společně řešit, děláte krok k řešení – pokládáte dotaz. A v tom vidím naději, že situace skutečně může mít dob...Více
Před 7 týdny jsem poprvé (a naposledy) zkusila psychedelika (psylocibin). V kombinaci s alkoholem jsem prožila badtrip, ne ve formě děsivých halucinací ale ve formě strachu z odtržení od reality a ztráty kontroly. Navštívila jsem integrační psychoterapii, ale vlastně nebylo tak úplně ...Více
Dobrý den, jak o tom píšete, zdá se, že zkušenost s psychadeliky u Vás spustila úzkosti – strach ze smrti, strach ze ztráty kontroly, přehnané pozorování příznaků, nutkavé myšlenky o vině. Jedná se...Více