Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Standa
Z přístupu paní doktorky Vaňáskové jsem opravdu zklamán a musím se snažit abych našel publikovatelná slova. Řeším přes dva roky paralyzující závratě a čekal jsem, že s paní doktorkou budeme hledat příčinu. Bohužel nikoliv. Bylo mi řečeno se moc pozoruji, jsem mladý a nemám si tedy proč stěžovat a vše je psychosomatické. Na RTG mě poslala až po opakované žádosti, jiné vyšetření provést nechce, dle jejího názoru není třeba, i když můj obvodní lékař doporučuje MR krční páteře. Žádanku mi paní doktorka nevystaví. Poklepáno kladívkem do kolene a dostavte se za tři měsíce na kontrolu. K paní doktorce nechoďte, ušetříte si čas a nervy. Nevím, proč nechce provést komplexnější vyšetření, asi nechce vyčnívat u pojišťovny.
Lucie
Paní doktorka mě velmi zklamala. Přišla jsem s dlouholetými bolestmi hlavy, které se mi zhoršují. Doufala jsem, že budeme hledat příčinu mých bolestí, bohužel se tak nestalo. Paní doktorka mi dala léky na bolest, které mi nepomáhají. Vyšetření se jí zdají zbytečné. Jediné co řešila jak dlouho jsem kojila a proč jsem nekojila déle.
Lukáš T.
Ani bych sem nic nepsal, ale paní doktorka mi vážně pomohla. Sedm let jsem řešil silné bolesti hlavy a vyzkoušel mnoho.. Ale až díky paní doktorce Vaňáskové se mi podařilo problémy správně diagnostikovat a vyřešit. Měl bych jí do konce života nosit květiny. Za mě odborník na pravém místě.
Pavel P.
Velmi pěkný a zodpovědný přístup k pacientovi,se setřičkou jsou velmi ochotné a příjemné.
nespokojený pacient
s paní doktorkou jsem byl velice nespokojen, jelikož mne špatně diagnostikovala a to ovlivnilo mou další léčbu
skvělá paní doktorka,doporučuji,takhle by celý proces kdy přijdete do čekárny a odejdete ven měl vypadat.
Děkuji paní doktorce moc a moc. Měla v péči dceru Barču a pomohla nám. Mohu jen a jen doporučit. Mgr. Jiří Steidl
marek
naprosto spokojen
Helena
S léčbou u paní doktorky jsem velmi spokojena, používá moderní způsoby léčby, pacienta vyslechne. Mně osobně hodně pomohla. Se sestřičkou se skvěle doplňují.
Spolu se sestřičkou velmi ochotné-i když nemoc není moc sympaická tak návštěva v ordinaci mě velmi pomáhá