Po absolvování odborných kurzů se v současné době věnuji hlavně terapii lymfatických tkání (manuální lymfodrenáž) a reflexní zónové terapii plosky nohy. Obě metody mobilizují imunitní systém a detoxikují organismus. Mimo jiné lze tyto metody dobře uplatnit v problematice neplodnosti. Dále nabízím individuání rehabilitaci - "šitou na míru", podle potřeb klienta. Je zaměřena na obnovení, nebo zlepšení funkce pohybového aparátu. Zahrnuje široké spektrum různých technik a postupů na zvýšení kloubní pohyblivosti, protahování zkrácených svalů, posilování svalů oslabených, aby vznikla svalová rovnováha. Pokud byste chtěli "jen" relaxovat, přijďte na klasickou léčebnou masáž, která urychluje regeneraci organismu, odstraňuje stuhlost a bolestivost svalstva a uvolňuje psychické napětí.
Dosažené vzdělání: vysokoškolské, absolutorium v r. 1999 obor diplomovaný fyzioterapeut promoce v r. 2003 obor tělesná a pracovní výchova zdravotně postižených na FTVS UK.

Pracovala jsem ve FN Motol na dětské rehabilitaci. Spolupracovala jsem s Centrem Paraple, kde jsem se jako asistent zúčastnila mnoha rehabilitačně rekondičních kurzů pro pacienty po úrazech páteře a míchy. Pracovala jsem také v agentuře domácí péče.

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Zuzana Valášková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor