Pavla
paní doktorka o mě pečovala dlouhá léta, vždy to bylo fajn. Ale už v Praze bohužel není :-)
Novotná Martina
Byla jsem pacientkou paní doktorky s oběma dcerami a s jejími zákroky byla též spokojena. Je odbornicí na svém místě a s dětmi to umí. Přeji jí na jihu Čech hezký pobyt, sama pocházím z Budějovic a vím, že na jihu je dobře!!
Choutková
Jak už tady všichni psali, paní doktorka je velmi příjemná, klidná osůbka. Ale nejvíc si cením toho, že zastává názor, zachránit zub za každou cenu. Každý jiný zubař by už některý zub tvářící se jako troska vytrhl, ale paní doktorka se snaží zub zachránit do poslední chvíle.
Joola
Je dobrá, vždycky mi vyleští zuby takovou dobrou oranžovou pastičkou...a říká mi fešando :)
japel
Fantastická, nesmírně lidská, trpělivá, pečlivá, šikovná, prostě ta nej zubařka, jakou si lze představit - pusa se otvírá sama ;-). Jsem dospělák, konečeně se zubařů nebojím. Díky ní. A mohu si dovolit cenit thymolinový úsměv. Paní doktorku i sestřičku mohu jen a jen vřele doporučit. Hodně zdravíčka!!! Milá paní doktorko, zubařská bohyně, díky vám se úsměv leskne v mojí jedničkové fotokompozitové úžasné zubní sklovině! :-*
Ano, paní doktorka je velice klidná, vstřícná a hodná. Bohužel jsem nedávno paní zubařku změnila, jelikož mi přišlo (a ne jenom mě), že přes velký nápor pacientů není v jejích silách věnovat se každému takovou měrou, jak by bylo, při některých zákrocích, občas potřeba - jinak ovšem vřele doporučuji
Petty Petr
Paní doktorka je velice šikovná a musím podotknout, že odborník od A-Ž. Jsem velice rád, že mohu být jejím pacientem, za nic bych jí něvyměnil!!!
Přeji jí tímto hodně zdraví a úspěchů a jen dobré a spokojené pacienty.
Velice vstřícná,klidná,umí s lidmi hovořit, cítíte se u ní výborně i když asi nikdo k zubaři rád nechodí. Myslím,že je výborný diagnostik a vřele doporučuji - ačkoliv nevím, jestli ještě přijímá nové pacienty. Byla jsem také svědkem jejího jednání u vyplašeného dítěte a byl to koncert! Dítě se už určitě zubaře nebojí!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze