Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
ivanka.kubicova
Velice ochotná a naslouchá potřebám pacienta. Má bohaté zkušenosti a je naprostý profesionál. Zůstanu u ní i přes to, že jsem se odstěhovala na venkov.
Martin
Paní doktorka je nejlepší a nejhodnější! Má velmi lidský a profesionální přístup.
Za dlohodou a kvalitní péči děkují Omelkovi;-)
Zdeňka
Paní doktorka je opravdu profik a má ke každému pacientovi stejný přístup bez rozdílu a myslím také bez úplatku. Dávám jedničku!
Ludmila Bílková,Nám.Rep.
Velmi vstřícná a milá paní doktorka, stoprocentně jí důvěřuji.
Boženka
Souhlasím s tím nejlepším kladným hodnocením. Paní doktorka je prostě nejlepší a máme ji rádi.
Neznám lepší a obětavější lékařku,než je ta naše.
Výborná lékařka s úžasně lidským přístupem k pacientům
Taky jsme přestěhovaní, ale chodíme k paní doktorce celá naše rodina, nikdy nás nenapadlo, že bychom šli někam jinam. Dívá se do očí, ví si rady, je to profík!!!
Velmi lidská, chápavá, vstřícná, ochotná, vždy se snaží aspon nějak pomoct. Svým přístupem léčí nejenom tělo, ale občas i duši :) proto taky má furt narvanou čekárnu. I když jsme se přestěhovali, paní dr. si necháváme, stejně jako naše kamarádka, která už léta bydlí daleko za Brnem, ale praktickou dr. si nezměnila, a to kvůli jejímu úžasnému přístupu.
Paní doktorku jsem zde již jednou hodnotila, ale musím dodat, že kdyby byli všichni lékaři jako ona, tak by neměli dnes problémy se svojí prestiží,která jim bohužel v posledních letech tak klesá.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně