Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
LK
Do ordinace chodím s oběma dcerami a i když jsme se přestěhovali na druhou stranu Prahy, paní doktorka mi velmi vyhovuje a tak zatím nehledám jiného pediatra. Paní doktorka má svůj smysl pro humor a ráznost, což ale při této profesi podle mě není na škodu. Za mě naprosto vyhovující služby, veselý přístup, holky tam chodí rády.
K.D.
Chodím k paní doktorce od synova narození a rozhodně si nemůžeme na nic stěžovat. Vždy se snažila vzít nás s miminkem včas, vždy mu věnovala péči, syn k ní chodí rád do teď.
Občas se čekání prodlouží ale to je bohužel běžná věc všude. Jsem ráda, že jsem našla takového pediatra u nás v okolí a paní doktorku budeme navštěvovat i s dalším dítětem.
Šárka M.
Paní doktorka i sestricka jsou skvele. Pecuji o nase miminko od narozeni a jsou velmi empaticke a peclive. Kdyz neco potrebuji prokonzultovat funguji i po telefonu i emailu. Jsme moc spokojeni.
S.K.
Do ordinace není možné se dovolat a objednat a bez objednání nechce nemocné dítě ošetřit.Arogantní,vzteklé a agresivní chování.V čekárně strávíte půl dne,doktorka evidentně nestíhá.Podle mého by sama měle vyhledat odbornou pomoc.
D.P.
Paní doktorka je někdy milá a ochotná, jindy zase nepříjemná a velmi arogantní a mluví s Vámi jako když jí tam těžce obtěžujete. Nikdy nevíte jakou zrovna bude mít náladu. Je to zvláštní...někdy jak med, samej úsměv a někdy arogance. Od toho se většinou odvíjí i nálada sestry. Dopoledne kdy má mít ordinaci pro nemocné, má naobjednané miminka na očkování atd... takže přednostně chodí miminka, ale sedí tam komplet všichni dohromady. Nemocné děti, miminka, vše na jednu hromadu. Nebýt takový nedostatek pediatrů, hledala bych asi někoho jiného.
MN
Paní doktorka má v ordinaci napsáno ze bere kojence do 1roku přednostně, není tomu tak.. Vždy se zdravím miminkem mě nechá 2h čekat v čekárně plné nemocných dětí. Nechápu tedy proč má v čekárně napsáno, že deti do 1roku bere přednostně. Komunikace otřesná, do ordinace se nedá dovolat. Na maili odpověď se zpožděním. Na léčbu dává paní doktorka leták.. bez vysvětlení léčba. Dítě mi často poradně nevyšetrila a na problémy jsem musela upozorňovat.. absolutně nestíhá, asi mnoho deti, proto servis opravdu špatný.
Thuy Duong Le
nejlepší pediatr kterého znám . Vše dobře vysvětlí, děti se jí nebojí a vždy se snaží pomoci. Škoda že jsme se přestěhovali daleko, jinak rozhodně bychom zůstali u paní doktorky .
Aneta
Rozhodně nedoporučuji využívat služby tohoto lékaře. Její chování je nezdvořilé a velmi arogantní. Když jsme se sem dostali několikrát se stejným problémem, problém nevyřešila a ignorovala všechny stížnosti z naší strany .. Má staré přístupy k léčbě a velmi zasažená dětmi.
Karolina P.
K paní doktorce chodím se svými dvěmi dětmi. Jsem zcela spokojená. Pokaždé milý a přátelský přístup. Děti se nebojí, ani očkování jim nevadí, vždy nám dobře poradila. Mohu jen doporučit.
Zuzana Vacková
Mé dvě dcery jedna 11 let druhá 4 roky a nemůžu si na nic stěžovat.. Vždy vše perfektně vysvětleno .. za mně 100% spokojenost
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze