Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jiří Kollmann
Ordinovala jako narhada moji lekarky, ktera mela dovolenou. Potreboval jsem pouze urgentne vyplachnout jedno ucho, protoze jsem spatne slysel (ukon na 5min), mam chronicky problem s uzkym zvukovodem. Pry se mam objednat. V podstate mne vyhodila.
MS
Neuvěřitelný přístup. Já jsem se s tímto u lékaře ještě nesetkala. Ta pečlivost, ochota, zájem o pacienta, poskytnutí rad a možností. Opravdu velká úcta. Děkuji za lékaře jako jste Vy.
PhDr. Jarmila Tinlová
Oceňuji vysoce profesionální a lidsky velmi vstřícný přístup k pacientům. Nejlepší ordinace v Lípě, kterou jsem navštívila. Děkuji moc paní doktorce i sestřičce.
Simona Inkov
Děkuji paní doktorce za vstřícnost, ochotu a empatický (až nadstandardní) přístup. Vzala si před koncem pracovní doby akutně do péče mého hendikepovaného syna a zvládla ho ( i přes jeho obtíže) krásně vyšetřit a ubezpečila mě, že se na ni můžu kdykoliv znovu obrátit. Už nikam jinam na ORL nechci ! :-)
O.V.
Naprosto úžasná, empatická, skutečný profesionál. Velmi ochotná, vstřícná, snaží se pomoci. Pro mě jedna z mála skvělých lékařek a lékařů, se kterými jsem se v životě setkala. Sestřicka v její ordinaci je také báječná. Není jediná věc, která by se mi nelíbila nebo mi jakkoliv nevyhovovala. Kéž by takových lékařů bylo dost!
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze