PC
V mem případě dost nerovnozni . Plus dost drzá sestra . Zřejmě v pátek by k ni pacienti neměli vůbec chodit , navíc má konec pr.doby ve 12h .
t.cizmar
Velmi sikovna lekarka, pecliva, neni citit temer zadna bolest, rychle a hlavne velmi dobre osetri, za nekolik let co jsem k ni chodila nebyl zadny problem, zadne zanedbani, s klidnym svedomim doporucuji!
Davídek
Teď mám konečně pěkné zuby.
Jsem velice rad ze Doktorka Skybova je moji zubarkou. Vzdy ocenim jeji profesionalni a kvalitni peci, stejne jako jeji rady.
Roman Chovanec
Doktorku Skybovou mohu jenom doporučit. Zlaté ručičky a profesionální přístup, naprostá spokojenost.
Ing. Jaroslav Kučera
Je úžasná, milá, klidná, mluví s Vámi a je také velice precizní, jsem šťastná, že jsem našla takovou lékařku.
Mgr. Kateřina Šmídová
Velice sikovna lekarka, jeji osetreni bylo po precizne pichnute injekci naprosto bezboleste - vrtala 3 zuby. Je velice profesionalni, ale na druhe strane moc mila a prijemna. Stejne tak sestricka.
Super
Velice šikovná,milá,příjemná a půvabná lékařka.Když se mi při zákroku dívá do očí,chtěl bych aby to nikdy neskončilo.Navíc je z Moravy a pro takové já mám slabost.
kovářová
výborná
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mladé Boleslavi