Jaroslava Vaňková
Paní doktorka Šímová je ten nejlepší obvodní lékař, kterého jsem kdy poznala. Je milá, chapava, vstřícná, lidská, snaží se pomoci a pochopit. Velmi dobře určuje diagnózu. Určitě každému doporučuji.
Jana Mašková
výborná paní doktorka, snaží se pochopit naše problémy a řeší je suprově. vždy poradí jak jen to jde. je milá a moc příjemná, a tak to má být a ne aby se člověk lékaře bál
Michal B.
Výborná lékařka, která s naprostou přesností určuje diagnózy. Jsem s ní velice spokojen a každému ji doporučuji. Dojíždím k ní až z Plzně a neumím si představit, že by v budoucnu mým praktikem nebyla ona. Milá, vstřícná, o problémy se opravdu zajímá. Poplatky jsou ale to, co jí ubírá na hodnotě... s názory o poplatcích souhlasím. To je asi tak jediné, co by se jí dalo vytknout...
Jak uz zde bylo psano,mila,vstricna a i z lidskeho hlediska prijemna.Jsem s ni velice spoojena:-)
Prijemna, fundovana a vstricna. Ten kdo si mysli opak, tak at si to jde vyzkouset nekam jinam, myslim si, ze bude nemile prekvapen.
Dojizdime za ni cela rodina 30Km a to mame asi pet jinych praktiku primo pod nosem.
doporučuji
Bez problémů! :o)
KCH01
Nejlepší praktická lékařka s jakou jsem se kdy setkal
Střížová Naďa
Ochotná, vstřícná, vysoce kvalifikovaný úsudek, zjevně nejlepší praktická lékařka ve Stříbře a okolí