FN Královské Vinohrady
Šrobárova 50, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Nebyla sem vůbec spokojená,měnila sem gynekologa a čekala podle hodnocení že bude paní doktorka skvělá,opak byl ale pravdou.Byla byla zamračená,ani jednou se neusmála,mluvila velmi potichu že sem měla problém jí vůbec rozumět (a to opravdu problémy se sluchem nemám),vyšetření bylo odbyté a za to vše si ještě naúčtovali poplatek 1500Kč.Samotná prohlídka trvala tak 10 minut,úplný nezájem,nezajímala se ani kde sem chodila na gynekologiipředtím.Vůbec mi nepomohla,neustále jen odkazovala na pana majitele ordinace XXXX,že se musím objednat k němu (já se ale objednala k ní a byla bych ráda kdyby mi pomohla ona,od čeho tam potom je?),to si Vás tam přehazují jako horký brambor?V budoucnu bych chtěla děti,mám PCOS,takže sem čekala že mi navrhne nějaké řešení jak tomu pomoci,ale bohužel nic.Odcházela sem zklamaná,naštvaná že sem tam vůbec lezla a o 1500Kč chudší (nechápu poplatek 1500 když preventivní vyšetření je plně hrazeno ZP,to si asi pěkně paní doktorka nebo pan majitel namastí kapsu)

Umístění: jiné místo Jiný

Feel good and friendly environment. Even as an expat, we didn't feel that all the information wasn't provided, so basically she elaborated everything in detail. we were happy.

O
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je moc příjemná, vše v klidu vysvětlí. Je také citlivá, jemná, vyšetření nebolelo. I další personál v zařízení je velmi ochotný a přátelský.